7 Jun 2022 kl: 22:00
Hallå där! Vi söker semestervikarier inom omsorg!

Array - kinda kommun - Kisa

Kisa Sommarjobb

Hallå där! Vi söker semestervikarier inom omsorg!

Hallå där! Vi söker semestervikarier inom äldreomsorg i Kinda Kommun


Vi söker nya kollegor!

Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

Vi söker flexibla, lyhörda, och ansvarstagande semestervikarier med ett stort intresse för andra människor.

Kinda kommun söker semestervikarier till äldreomsorg, vårdboende och hemtjänst och här ges du möjlighet till en bonus om du arbetar 8 veckor i sommar.


Arbetsuppgifter

Vi erbjuder semestervikariat inom äldreomsorgen. Omsorgsarbetet är ett viktigt, roligt och utvecklande jobb. Där du ger stöd och hjälp till människor i sin vardag. Vi har verksamhet i hela kommunen och inom flera verksamhetsområden;

❯  Hemtjänst

❯  Särskilt boende

❯  Demensboende

❯  Korttidsboende/rehabilitering

❯  I din ansökan kan du lämna önskemål var du vill arbeta

Din arbetsdag kommer vara fylld med arbetsuppgifter som huvudsakligen består av att utifrån individuella behov och mål ge stöd och service samt omvårdnad till våra brukare. Det kan innefatta till exempel basal hygien, måltider, medicinhantering, lyft och förflyttningar, rehabträning och annat som hör livet till. Det handlar även om att genom olika aktiviteter skapa livsglädje och motivation hos våra brukare genom till exempel promenader, utflykter, grillkvällar, fikastunder och härliga samtal. Att kunna balansera mål och behov med brukarens eget önskemål på ett värdigt sätt och med nöjda medborgare är vad vi kallar värdegrund.

Du kommer att arbeta enligt ett schema med antingen dag, kvälls-och helgarbete eller natt- och helgarbete.

Semesterperioden ligger mellan vecka 25-32. Vi ser helst att du kan arbeta under hela perioden. Möjlighet till arbete kan finnas både före och efter perioden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som fyllt 18 år och som vill arbeta med Sveriges viktigaste jobb.

Det är meriterande att ha genomfört en gymnasieutbildning inom vård och omsorg, barn och fritid, psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom vård och omsorg, men andra erfarenheter och utbildningar är också välkomna.

Då vi enligt lag är skyldiga att dokumentera vårt arbete är det av stor vikt att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha god datavana. Inom vissa verksamheter krävs även B-körkort.

Som person är du engagerad, lyhörd, ansvarsfull och empatisk. Du trivs i mötet med andra människor och har god samarbetsförmåga.

För oss är det viktigt att ge dig rätt förutsättningar så du känner trygghet i din yrkesroll. Som ny vikarie får du en introduktionsplan som är anpassad efter dig och verksamhetens behov samt kunskap inom förflyttningsteknik, delegering och dokumentation. Vi erbjuder dig en arbetsplats med en positiv jobbkultur och förhoppningsvis är vi ditt framtida arbetsliv.

Denna sommar 2022, har du som semestervikarie möjlighet att få en bonus utöver din ordinarie lön. Förutsättningen är att du arbetar på schema efter behov, minst 8 veckor sammanhängande under perioden v 25-32. Bonus för 8 veckor är 4000 kr.

Mer information och ansökan

Har du frågor, kontakta Bemanningscentrum 0494-190 04

Sista ansökningsdag: 2022-06-28
Vi rekryterar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligtKinda KommunKinda består av ca 10 000 medborgare som tillsammans bygger och utvecklar kommunen. Samverkan är en förutsättning för utveckling och vi arbetar med medborgardialog och med andra kommuner för kunskapsutbyte och tillväxt. Vi har bra kommunikationer till Linköping och därifrån ut till hela världen. Täta expressbussavgångar innebär bra pendlingsmöjligheter.

Vi vill att du gör din ansökan elektroniskt via länken. Det underlättar vår administration av ansökningarna. Tack!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Vill du vara med?

Tillsammans utvecklar vi Kinda kommun!

#adifferentkindawork