19 Maj 2022 kl: 12:58
Gruppchef Rehab till Sjuhärad

Array - Samhall - Borås

Borås Gruppchef

Gruppchef Rehab till Sjuhärad

Gruppchef Rehab till Sjuhärad


Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Mitt är organiserat i sju distrikt. Distrikt Sjuhärad söker nu en gruppchef Rehab med placering i Borås.


Arbetsbeskrivning


Som gruppchef Rehab kommer du att ansvara över rehabiliteringsärenden och bidra till en minskad sjukfrånvaro samt verkar för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö. Rollen som gruppchef inom rehabilitering innebär att du blir distriktets specialist inom rehabilitering och kommer att stödja och avlasta dina chefskollegor i rehabiliteringsärenden. I arbetet ingår det även att skapa god samverkan med externa samverkanspartners så som Försäkringskassan, företagshälsovården men också primärvården. Därav ser vi att du har goda kunskaper inom Försäkringskassans regelverk. Resor inom distriktet förekommer. Målet med ditt arbete är att matcha rätt arbetsuppgifter till rätt person vilket leder till att medarbetaren kan återfå arbetsförmåga och därmed återgå i arbete.

Önskvärda kvalifikationer:

❖ Ledarskapserfarenhet med personalansvar

❖ Dokumenterad erfarenhet av operativt arbete med personalutveckling

❖ Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper

❖ Tidigare arbete mot Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan är önskvärt

❖ B-körkort

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling.

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Övrig information


Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Anställningsdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: Heltid 100%

Sista ansökningsdag: 2022-06-15

Kontaktpersoner:

Angelica Lorns, Affärschef 033- 47 49 60

Mimmi Söderström, HR-generalist 033- 47 49 46

Fackliga kontaktuppgifter:

Ann-Christin Andersson, Unionen 0520- 47 81 43

Tommy Salomonsson, Ledarna, tel 013- 37 33 53

Asim Zilic, SACO, tel 021- 83 18 20


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter cirka nio miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.