31 Jan 2022 kl: 00:00
Gör skillnad som Personlig assistent

Libra Assistans AB - Falun, Sälen, Borlänge, Rättvik, Mora, Leksand

Falun Sommarjobb

Gör skillnad som Personlig assistent

Gör skillnad som Personlig assistent

heltid, deltid, sommar

Vill du ha ett härligt utvecklande jobb där du gör skillnad för andra? Nu söker vi personliga assistenter till våra kunder i Dalarna. Läs mer om en familjär arbetsgivare du kan lita på i vått och torrt. ❤️

Hur är det att arbeta som personlig assistent?


Vad kul att du är intresserad av att bli en livskvalitetsmöjliggörare – som vi kallar det! Som personlig assistent har du ett viktigt jobb där du gör stor skillnad i en människas liv. Vi kan lova att både du och din kund kommer att utvecklas åt alla håll och kanter.

Din arbetsplats är där kunden befinner sig. Det kan vara i hemmet, på en strand i Italien, i matbutiken, på en uteservering, på ett bibliotek, kanske ett läkarbesök… Ja, lite var som helst! Dina arbetsuppgifter kommer helt enkelt variera beroende på vem du arbetar hos och utifrån kundens behov. Dina arbetstider är enligt schema vilket kan innebära jobb dagar, nätter, kvällar och helger.Stämmer detta in på dig?


Vad du har för erfarenhet i bagaget är inte det viktigaste för att bli en utmärkt personlig assistent. Vi bryr oss mer om att du uppfyller våra grundkvalitéer och att du har ett engagemang i att göra skillnad för andra.

Eftersom dina arbetsuppgifter kan variera från dag till dag, och din arbetsplats är där kunden befinner sig så är du såklart flexibel, omställningsbar och en som inte räds en utmaning! För att ni enkelt och smidigt ska ta er runt på roliga utflykter eller göra ärenden är det bra om du har körkort hos vissa kunder.

Har du erfarenhet och/eller utbildning inom vård och omsorg är det såklart en fördel, men dina personliga egenskaper är det som väger tyngst i matchningen med din blivande kund. Därför är det en stor möjlighet att du är precis den vi och kunden väntar på!Hur är det att arbeta på Libra?


Välkommen till oss! Vi är ett företag där både assistenterna och kunderna sätts i centrum och får det stöd de behöver. Kulturen präglas av öppenhet gentemot alla inblandade, glädje och gemenskap. Dessutom erbjuder vi goda möjligheter att gå på spännande utbildningar och föreläsningar. Här kan rätt person definitivt växa och utvecklas inom företaget! Kort och gott – Libra Assistans är ett företag som verkligen bryr sig om och tar hand om både dig som assistent och din kund.Här kan du läsa om din framtida kollega, Emma’s – Arbetsledare/personlig assistent, upplevelse av oss som arbetsgivare och av yrket som personlig assistent!Jag började som sommarvikarie här på Libra under 2016, och trivdes så bra att jag blev kvar. Jag fortsatte som vikarie, fick fast tjänst och efter något år en förfrågan om att bli arbetsledare. Yrket är varierande och jag trivs väldigt bra med min kund. Klickar det med personen så är det nästan omöjligt att lämna. Man blir liksom fast – det blir en kompis, en familjemedlem.

Ens arbetsdagar varierar väldigt mycket beroende på vem man arbetar med. Men här är väldigt fritt och man hittar på mycket roligt med sin kund. Det är nöjen, utomlandsresor, tivolin, bio- och restaurangbesök… Ja, mycket sånt! Hos kunden jag arbetar för är vi alltid dubbel assistans, så vi är alltid två – och det är ju kul med kollegor!

Här på Libra Assistans är alla väldigt öppna och icke dömande. Jag skulle beskriva alla som glada, trevliga, varma och godhjärtade. Det är en väldigt familjär stämning! Jag skulle säga att jag har en nära kontakt med min chef och att jag kan ringa oavsett vad. Här finns det alltid någon som man kan prata med och be om hjälp om det skulle behövas.

Att börja arbeta som vikarie här är verkligen något jag rekommenderar. Det är ett bra sätt att få en fot in – det var ju så jag började! Gör man ett bra jobb så blir man oftast kvar, är man duktig så sprids det genom företaget. Här finns stor chans att utvecklas och trappa upp till en ny roll. Tycker man om att jobba med människor, variation, att kunna jobba utomhus under sommaren och hitta på roliga aktiviteter samtidigt som man vårdar så tycker jag definitivt att man ska passa på att skicka in sin ansökan!Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent.
Ansök redan idag, så hörs vi! ☺️