1 Jun 2022 kl: 09:48
Global Sourcing Manager/Inköpschef till Sepson i Vansbro!

Array - Clockwork - Vansbro

Vansbro Inköpare

Global Sourcing Manager/Inköpschef till Sepson i Vansbro!

Global Sourcing Manager/Inköpschef till Sepson i Vansbro!


OM FÖRETAGET

Sepson är en marknadsledande tillverkare av hydrauliska fordonsmonterade vinschar och system för civila och militära användare över hela världen. Sepsons etablerade position som en global leverantör av pålitliga och okomplicerade vinschar stärks ytterligare av inkluderingen i LS Technologies företagsgrupp. I koncernen ingår förutom de tillverkande företagen Sepson AB, Lidan Marine AB och Patterson Manufacturing verkstadsföretaget LS Engineering.

Till Sepson i Vansbro söker vi nu en Global Sourcing Manager/Inköpschef som kommer att driva samarbetet mellan våra fabriksenheter i Indien och USA för att optimera inköp av komponenter och ”best practice” globalt. Är du den vi söker?

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för ett mindre team inom inköp och lager på kontoret i Vansbro. I rollen jobbar du med att upprätta avtal av hög kvalitet med optimala inköpsmodeller, du driver det strategiska arbetet och har ansvar för hela processen inom inköp och logistik. I nära samarbete med produktionsenheterna beslutar du om det för företagets bästa globala lösningarna vad gäller inköp av komponenter till produktionsenheten.

Du organiserar, planerar och följer upp inköpsarbetet, utvärderar och upprätthåller leverantörer utifrån ett kvalitetsperspektiv och gör marknadsanalyser samt föredrar företaget vid förhandling med underleverantörer. Du arbetar dagligen i vårat ERP system Monitor G5 och driver processer för utveckling i affärssystemet. Du rapporterar till VD och deltar aktivt i ledningsgrupp.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har universitet alternativt gymnasieutbildning med teknisk inriktning och tidigare erfarenhet av inköpsfrågor och god förhandlingsvana. Erfarenhet av arbete inom fordonsindustri är meriterande. Då vi verkar i en global miljö lägger vi stor vikt vid att du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. Tyska eller andra språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.

Till vårt team söker vi en affärsdriven och kommunikativ kollega som har lätt för att bygga relationer och skapa kontakt med andra. Du är driven, strategisk, utvecklingsorienterad och har förmåga att arbeta med inköpsprocessen ur ett helhetsperspektiv. Tjänsten passar dig som vill tillhöra det småskaliga och familjära kontoret i Vansbro men samtidigt verka i en internationell miljö. Resor förekommer i tjänsten.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!


ANSÖKAN

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin, tel 0733-512 760.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 15 Juni 2022. För ytterligare information om Sepson läs gärna mer på: www.sepson.seHar du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Erica Sundin

Rekryteringskonsult

Telefon: +46 73 351 27 60

E-mail: erica.sundin@clwork.se