7 Jun 2022 kl: 15:01
Gästrike Vatten söker Systemförvaltare IT

Array - Gästrike Vatten - Gävle

Gävle Systemförvaltare

Gästrike Vatten söker Systemförvaltare IT

Gästrike Vatten söker Systemförvaltare IT


Vi har världens viktigaste jobb – att trygga ditt vatten nu och för kommande generationer! Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar.


Vi erbjuder

Hos oss får du ett utvecklande arbete med stor frihet och eget ansvar i en bransch där du kan vara trygg med att det kommer att finnas jobb och det finns gott om utmaningar även i framtiden.
Vi arbetar aktivt för att våra drygt 115 medarbetare ska trivas och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Din roll

Som Systemförvaltare ansvarar du för Gästrike Vattens framtida utveckling inom systemförvaltningsområdet. I rollen ingår skapande och implementering av en långsiktigt hållbar systemförvaltningsmodell för bolagets verksamhetssystem.

Du arbetar i nära samarbete med övriga medarbetare inom Gästrike Vattens IT såväl som med vår representant på informationssäkerhet- och dataskyddsområdet. Inom uppdraget både leder och koordinerar du insatser för att säkerställa en effektiv systemförvaltning i syfte att våra system uppfyller krav på funktionalitet för både information som säkerhet. Inom verksamhetssystemen för VA utgör du navet mellan användare och leverantör.

Inom rollen kan du komma att ha direkt ansvar för något av våra verksamhetssystem eller vara drivande i utvecklingsprojekt där systemförvaltaren blir central.

Denna roll är delvis ny inom Gästrike vatten, vilket ger dig stora möjligheter att utveckla Gästrike Vattens systemförvaltning mot framtida mål. Du är placerad på Säkerhetsenheten och får därmed en viktig uppgift i att vara med och utveckla Gästrike Vattens informationssäkerhet, dataskydd och övriga säkerhetsarbete.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med högskole- eller universitetsutbildning inom IT-området eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har gedigen erfarenhet av systemförvaltning och kunskap inom IT och arbetat i en samordnande IT-roll som exempelvis projekt-, förvaltnings- eller förändringsledare. Vi ser gärna även att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta enligt rutiner baserade på ITIL/PM3.

Dina personliga egenskaper och förmågor

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse och placeringsort är Gävle. Kollektivavtal finns.

Tjänsten är även säkerhetsklassad och kräver därmed att du är svensk medborgare. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer genomföras innan anställning.

Välkommen med din ansökan via e-post till nyttjobb@gastrikevatten.se.
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval, dock senast 2022-06-19.

Kontakt

Vill du veta mer?
Ring mig så berättar jag mer om jobbet och Gästrike Vatten. Christoffer Stiernborg, Säkerhetschef, 026 – 17 51 96