7 Jun 2022 kl: 09:02
Gagnefs golv och vägg söker en mattläggare!

Array - BOSS Business Partner - Gagnef, Borlänge, Dala-Floda

Borlänge Dala-Floda Gagnef Golvläggare

Gagnefs golv och vägg söker en mattläggare!


Gagnefs golv och vägg söker en mattläggare!

Är du intresserad av att hjälpa oss i vår fortsatta resa? Sök då som mattläggare hos oss!


Som entreprenör utgår vi från att göra det enkelt och tryggt med det lilla extra för våra kunder. Tillsammans med våra medarbetare bygger vi med trygghet och tillit som grund och tar hand om företag, fastighetsägare och privatpersoner från idé och ritning till om- och tillbyggnad, ROT eller servicearbeten där byggservice är vår huvudsakliga verksamhet. Vårt upptagningsområde sträcker sig från Rättvik i norr till Ludvika i söder med kontor i både Dala-Floda och Borlänge. Gagnef Golv och vägg är en del av Helob Bygg koncernen

Vi är den självklara leverantören av dina byggtjänster!

Om jobbet

Som mattläggare hos oss arbetar du med en stor variation ute hos våra kunder. Det kan vara allt från service, om- och tillbyggnationer och försäkringsskador. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar i ett härligt team. Som mattläggare behöver du vara både kreativ och lösningsorienterad med både finess och noggrannhet. För denna roll passar det att du utgår från någon av de närliggande orterna Borlänge, Gagnef eller Leksand.


Om dig

Vi hoppas att du som söker den här tjänsten har yrkesbevis som mattläggare och har jobbat i några år, men det är inte ett krav. Vi tycker att det är viktigast att du är intresserad, engagerad och tycker om ditt arbete! Dina personliga egenskaper spelar stor roll och vi önskar att du är både ansvarstagande, tillmötesgående och professionell i ditt bemötande till andra, både kunder och medarbetare. Att ge god service med hög kvalitet är något du alltid strävar efter. För att söka rollen som mattläggare behöver du kunna göra dig förstådd på svenska samt inneha B-körkort.

Här på Gagnefs Golv och Vägg erbjuder vi dig ett roligt och flexibelt jobb med många olika moment. Varmt välkommen med din ansökan till oss!


Kontakt

Intervjuer sker löpande

Tjänsten är på heltid och tillsvidare där provanställning tillämpas

Frågor kopplade till tjänsten besvaras av vår rekryterare Evelyn Hult, ansokan@bossbp.se