1 Jun 2022 kl: 09:41
Fysioterapeuter till Rehabenheten

Array - Vimmerby kommun - Vimmerby

Vimmerby Fysioterapeut

Fysioterapeuter till Rehabenheten

Fysioterapeuter till Rehabenheten


Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.


Vi söker 2 legitimerade fysioterapeuter till vår Rehabenhet och hoppas att du vill bli en av oss!

Vi söker dig som inspireras av utmaningar och som trivs i en miljö där det råder ett öppet klimat, delaktighet och där vi sätter stort fokus på teamarbete. Utifrån erfarenhet och önskemål från dig kommer du att erbjudas en handledare, som underlättar och stödjer din introduktion i arbetet. Det finns goda möjligheter att arbeta med utvecklingsområden inom ditt ansvarsområde.

Ditt nya jobb

Som fysioterapeut har du ett varierande och spännande arbete. Huvuduppdraget är kliniskt arbete med bedömning, ordination av exempelvis träning, förskrivningar av hjälpmedel och uppföljning. Du har eget patientansvar, samtidigt som du arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Du arbetar tillsammans med övriga fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och hjälpmedelstekniker. Du kommer även att handleda omvårdnadspersonal och vara en del i teamet kring patienten. Du arbetar i patientens hemmiljö, både i ordinärt samt vård- och omsorgsboende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

❯ är legitimerad fysioterapeut

❯ har dokumentations- och datorvana samt lätt för att uttrycka dig tydligt i tal och skrift

❯ har B-körkort

❯ är väl förtrogen att arbeta med rehabiliterande förhållningssätt

Som person förväntar vi oss att du är empatisk, ödmjuk och har förmågan att arbeta utifrån ett professionellt förhållningssätt. Du tycker om att tänka nytt, vågar ta utmaningar, växer med ansvar och vill vara delaktig i förändringsarbete. För att trivas i tjänsten bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: tillsvidare
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar: 2

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2022-06-27
Urval och intervjuer kan komma ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Sandra Johansson
Enhetschef
0492 – 76 95 45
sandra.johansson@vimmerby.seVimmerby kommun som arbetsgivareAnsvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se