11 Feb 2022 kl: 00:00
Försäljningsingenjör inom Pappers- och massaindustrin

Clockwork - Hudiksvall

Hudiksvall Säljare

Försäljningsingenjör inom Pappers- och massaindustrin

Försäljningsingenjör inom Pappers- och massaindustrin


Om företaget


ANDRITZ AB ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 medarbetare. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat pappers- och massaindustrin, sågverk och kraftvärmeverk med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige finns ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Iggesund, Karlstad, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Växjö och Örnsköldsvik.Läs mer om oss https://www.andritz.com/group-enDina arbetsuppgifter

Efterfrågan på våra produkter och tjänster fortsätter att öka och vi har idag en stark och betydande marknadsandel i vår bransch. Det gör att vi behöver stärka organisationen ytterligare och söker därför nu en Försäljningsingenjör som kommer att förvalta våra befintliga kunder inom massa- och pappersindustrin, där ditt geografiska arbetsområde blir Skandinavien, men kan också omfatta Iberia (Spanien och Portugal), där vi ser en stark tillväxt.

Du kommer att göra affärer av våra knivsystem med tillhörande servicekoncept främst med våra befintliga kunder och kommer ingå i ett engagerat marknadsteam med inne- och utesäljare.

Du utgår från vårt kontor på vår produktionsanläggning och det globala produkthemmet för knivsystem i Iggesund med resor till dina kunder som ett naturligt och frekvent moment i arbetet.

Som vårt ansikte ute på marknaden förväntas du förvalta och utveckla professionella och långvariga kundrelationer. Du lägger stor energi i att etablera engagerad och tekniskt inriktad kontakt med våra kunder och ger exceptionell service. Vi förväntar oss högt engagemang och jämn aktivitet ute på marknaden. Att du samspelar gott med vår interna organisation ser vi som en självklarhet.

Som Försäljningsingenjör på ANDRITZ får du jobba med högkvalitativa produkter i samarbete med övriga delar av vår organisation, där den här rollen agerar mittpunkt mellan våra kunder, våra servicetjänster, konstruktion och produktion.Din profil


För att ha rätt förutsättningar att lyckas i den här rollen så har du troligen en industriell/teknisk bakgrund i kombination av försäljning och affärskontakter.

För att förstå våra kunders behov och utmaningar så är det av högsta vikt att du har ett generellt tekniskt intresse.

Eftergymnasiala studier inom t.ex. maskinteknik är meriterande, men inget krav.

Erfarenheter inom pappers- och massaindustrin ser vi som ett stort plus.

Har du bra kunskap om drift och underhåll inom denna bransch så har du bra förutsättningar att sätta dig in i våra kunders problemställningar.

Vi och våra kunder förväntar sig att du är en tekniskt driven och intresserad person, som snabbt sätter sig in i kundens utmaningar och kan omvandla dessa till affärsmöjligheter.

Eftersom tjänsten innebär resor så behöver detta vara ett för dig energigivande element i arbetet. Erfarenhet av internationella relationer är också en klar fördel då vi har kunder i många länder. Engelska är vårt koncernspråk som du använder obehindrat.

Vi erbjuder en spännade roll med ett marknadsledande varumärke i ryggen och en flexibel vardag med hög påverkansgrad.

Välkommen till ANDRITZAnsökan


ANDRITZ samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Olof Westling

på 073-3512734 eller olof.westling@clwork.se

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 13 marsHar du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Olof Westling

Marknadsområdeschef / Rekryteringskonsult

E-mail:olof.westling@clwork.se
NUMMER: 073-3512734