7 Jun 2022 kl: 12:09
Försäljningschef till växande solcellsföretag

Array - Eterni Sweden AB - Gamleby

Gamleby Försäljningsledare

Försäljningschef till växande solcellsföretag


Försäljningschef till växande solcellsföretag


Solortus installerar solenergi till företag och privatpersoner. Hos oss ska varje kund ska känna sig trygg och väl omhändertagen hela vägen från tanke till färdig solcellsinstallation. Vi ser möjligheter där andra ser problem och har stor erfarenhet och hög kompetens inom solenergi. Dessutom har vi ett helt gäng med egna fantastiska montörer som varje dag gör sitt allra bästa för att tillgodose våra kunders önskemål och vilja.


Har du stor erfarenhet av försäljning? Är du en coachande ledare och har förmågan att motivera och stötta ditt team? Har du dessutom ett vasst och kreativt affärssinne? Ja, då kan den här tjänsten vara som gjord för dig!

Vi erbjuder en bred och varierande roll där du själv har stora möjligheter att påverka tjänstens innehåll och utvecklingen framåt.

I takt med att Solortus växer behöver bolaget nu en operativ Försäljningschef. Som Försäljningschef för Solortus har du helhetsgreppet om försäljningen. Du är en aktiv resurs i vidareutveckling av säljprocesser och marknadsföring. Du ansvarar för att vår försäljning når uppsatta mål samt jobbar för att stärka Solortus position på marknaden. Du gör kundbesök, offererar och har en egen säljbudget samtidigt som du coachar ditt säljteam i deras sälj- och offertarbete.


Vi söker dig som:

❯  Har erfarenhet av både B2B- och B2C-försäljning med goda resultat.

❯  Är vad vid att ta fram ekonomiska och tekniska underlag.

❯  Kan presentera fakta och kalkyler på ett lättbegripligt sätt, både för små och stora grupper.

❯  Har vana att skriva avtal och göra budget.

❯  Har ledarerfarenhet.

Meriterande är om du har erfarenhet från de närliggande branscherna förnybar energi eller fastighetsbranschen, samt om du har erfarenhet av att hantera större affärer med avtal och upphandling.

För att trivas i den här rollen räds du inte att ta tag i saker och du är lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta. Som säljare och ledare är du lyhörd, uthållig och van vid att arbeta strukturerat. Du är en trygg, tillgänglig och inkluderande lagspelare som gärna agerar bollplank och motiverar din omgivning.

Som person är du social, förtroendeingivande och prestigelös samtidigt som ditt affärstänk genomsyrar allt du tar dig an. Kreativitet och nytänkande är naturligt för dig. Du ser möjligheter och tilltalas av att hitta nya lösningar på vedertagna affärer. Vidare ser du positivt på förändring och trivs i en organisation och koncern som är på stark frammarsch.

Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Du har B-körkort.
Tjänsten som försäljningschefen utgår från Solortus kontor i Gamleby.


OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Försäljningschef är en direktrekrytering där du blir anställda av oss på Solortus. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.


ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast, senast 26/6. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till GDPR.

Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Michael Gross på 070-340 83 66, michael.gross@eterni.se eller Linda Malmros på 070-340 86 33, linda.malmros@eterni.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Linda Malmros

Konsultchef

linda.malmros@eterni.se
+46703408633

Michael J Gross

Regionchef

michael.gross@eterni.se
+46490412080 / +4670-3408366ÖVRIG INFORMATIONVi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast, senast 26/6. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!