19 Maj 2022 kl: 12:15
Flexibel och förtroendeingivande utesäljare!

Array - BOSS Business Partner - Mora

Mora Säljare

Flexibel och förtroendeingivande utesäljare!


Heddata söker en flexibel och förtroendeingivande utesäljare!

Är du kommunikativ, gillar att skapa långsiktiga relationer och har ett intresse kring teknik? Då ska du söka det här flexibla och roliga jobbet hos oss på Heddata!


Om arbetsplatsen


I naturskön miljö vid älvens rand ligger vårt företag Heddata! Vi är den lokala IT-leverantören i Älvdalen med kunder runt om i hela norra Dalarna. Lokalt har vi både butik och serviceverkstad men vi levererar och hjälper mängder av kunder med deras IT, precis som vilken IT-avdelning som helst! Heddata är bolaget med närmare 25 år i branschen och med en mycket etablerad verksamhet som uppskattas av våra kunder. Vi är enkla, snabba och flexibla i vårt förhållningssätt och brinner för att våra kunder ska få den bästa IT-lösningen för att kunna utveckla sina verksamheter i takt med digitaliseringen.

Nu söker vi dig som vill ansluta till vårt team och arbeta som teknisk utesäljare i norra Dalarna!


Om jobbet

Jobbet som utesäljare bjuder på variationsrika dagar där ingen dag är den andra lik. Du kommer ha många kontaktytor med olika typer av människor och verksamheter där en viktig del är att bygga goda, långsiktiga relationer och skapa förtroende hos våra kunder och samarbetspartners, både befintliga och nya. För att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna för just deras verksamheter är det viktigt att förstå varje enskild verksamhet där du kommer att jobba rådgivande med att utmana och utveckla kundernas IT-miljö, allt från hårdvara till mjukvara, våra IT-tjänster och hjälpa till att outsourca IT-avdelningen för att skapa mervärde och kundnytta. Du kommer ansvara för hela försäljningsprocessen – från första kundkontakt till leverans av färdig produkt eller tjänst. Vissa arbeten kan även bedrivas i projektform tillsammans med kund och kollegor hos oss där du får möjligheten att vara spindeln i nätet.


Om dig

Du som söker tjänsten som teknisk utesäljare hos oss har tidigare erfarenhet av liknande roller. Kanske har du en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, kommunikation, marknad, sälj eller motsvarande samt erfarenhet inom tekniska produkter och IT. Har du arbetat i CRM-system, med B2B försäljning, upphandlingar och avtalsskrivning är det meriterande men inte ett krav. Dock är B-körkort ett krav för att klara av denna tjänst.

För att trivas i rollen behöver du ha en god balans mellan teknikkunnande och säljförmåga där du på ett kommunikativt och enkelt sätt kan få kunden att se möjligheterna med våra produkter och tjänster. Vi tycker att dina personliga egenskaper är allra viktigast och att du gillar att ha kontakt med andra människor och att skapa nya kontakter. Som person är du tillmötesgående mot din omgivning och du stimuleras av att ha en organiserad vardag. Ditt engagemang för goda affärer och din flexibilitet i kombination med ditt förtroendeingivande förhållningssätt ger dig ett vinnande koncept i alla möten där du alltid leverera god service.


Är du den säljare vi behöver till vårt team? Sök då till oss men senast 19/6!

Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor kopplat till tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår rekryterare Evelyn Hult, 070-257 82 12