17 Maj 2022 kl: 13:07
Fastighetsförvaltare till Marknadsområde Mitt

Array - Samhall - Jönköping

Jönköping Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare till Marknadsområde Mitt

Fastighetsförvaltare till Marknadsområde Mitt


Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Samhall är organiserad i fyra marknadsområden. Marknadsområde Mitt omfattas av: Värmland, Örebro/Bergslagen, Östergötland, Skaraborg, Sjuhärad, Jönköping och Kalmar. Tjänsten är direkt underställd driftschefen.

Om tjänsten

Som fastighetsförvaltare på Samhall har du ansvar för lokalförsörjning för verksamhetens behov vid inhyrning av lokaler och förvaltning av egna fastigheter där huvudfokus i fastighetsbeståndet består av hyrda lokaler. Du ansvarar för anskaffning och kontraktsförvaltning av inhyrda lokaler. Du har eget ansvar för ett geografiskt förvaltningsområde och har budgetansvar för egna fastigheter. Du följer upp samt utvecklar koncept och standarder för lokalbehov och lokalutförande för effektiva och säkra arbetsplatser

Önskvärda kvalifikationer

  • Du har troligtvis ett par års erfarenhet av branschen, vilket bidrar till din goda juridiska kompetens i avtalsskrivning och lagar/förordningar inom området.
  • Du har med fördel erfarenhet av rollen som fastighetsförvaltare, såväl teknisk som ekonomisk.
  • Du har mycket goda kunskaper om förvaltningsprocesser och sporras av att fortsätta att utveckla en stark förvaltningsavdelning
  • Som person är du relation- och nätverksskapande.
  • Du har en förmåga att fatta strategiska beslut.
  • I övrigt är du mål- och resultatorienterad där dina insatser bidrar till bolagets utveckling.
  • För tjänsten krävs B-körkort

För att trivas i rollen som Fastighetsförvaltare på Samhall så krävs det att du har ett driv, är engagerad och pålitlig. Du har erfarenhet av att leda och driva projekt och förhandlingar. Huvudfokus i fastighetsbeståndet består av hyrda lokaler och till viss del fastigheter som ägs av Samhall. Uppmärksam, pålitlig och engagerad kännetecknar företagets värdegrund. Placering av tjänsten är med fördel i Östergötland, alternativt i Jönköpingsområdet. Annan placeringsort i marknadsområdet kan diskuteras. Resor i tjänsten förekommer.

Ansökan och övrig information

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Anställningsform: Tillsvidare (sex månaders provanställning tillämpas)

Anställningsdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100%

Sista ansökningsdag: 2022-06-15

Kontaktperson

Joakim Sandahl, Driftchef MO Mitt, tel 036- 14 97 40

Fackliga kontaktpersoner:

Marie Liljedahl, Unionen 0372- 657 03

Tommy Salomonsson, Ledarna 013- 37 33 53

Asim Zilic, Saco 021- 83 18 20

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.