14 Jun 2022 kl: 07:06
Fältsäljare till nytt kontor i Malmö!

Array - Svenska Lumon - Malmö

Malmö Säljare

Fältsäljare till nytt kontor i Malmö!

Ansök här

Fältsäljare till nytt kontor i Malmö!


Vår grymma regionchef Magnus söker ett helt nytt Team. Vill du vara med från början och tillsammans med Magnus starta vår resa i Malmö? Är rollen som distriktsäljare ett steg i karriären till försäljningschef? Här finns alla möjligheter att ta nästa kliv i karriären.


Vi utökar verksamheten med ett nytt kontor i Malmö och söker nu nya distriktsäljare som kan bli en del av vårt framgångsrika team! Tycker du precis som vi att det är viktigt att trivas och att ha roligt på jobbet? Motiveras du av att jobba målinriktat och att tillsammans med dina kollegor fira när målen nås? Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte. Kan du bli vår nästa stjärnsäljare? Tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

Som en del av Lumon Group med över 1 miljon kunder och produktion i Finland, Kanada och Spanien växer vi hela tiden. I Sverige har vi idag över 75 anställda fördelat på våra 5 kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås. Nu satsar vi ytterligare och expanderar på nya orter däribland Malmö.

Vi erbjuder dig:

❖ En utvecklande säljroll i ett starkt entreprenörsdrivet företag där du ges mycket goda möjligheter att påverka din lön

❖ Fast grundlön samt provision baserad på din försäljning

❖ Bilbonus alt. förmånsbil vid fast anställning

❖ Din egen säljcoach och en grundlig utbildning av produkten

❖ Säljtävlingar med fina priser

❖ Företagshälsovård med hälsokontroller

❖ Friskvårdsbidrag

❖ Kollektivavtal


”På Lumon är jag omgiven av fantastiskt drivna och härliga människor varje dag! För Lumon är personalen och våra kunder det absolut viktigaste och allt som vi gör strävar åt att förbättra oss som arbetsgivare och företag. Det är jag mycket stolt över att vara en del av.”

– Christian Zeylon, Säljchef


Vi tror att Lumons nästa stjärna:

❖ Är bra på, och tycker det är roligt att bygga relationer och kommunicera med kunder och kollegor

❖ Är resultatinriktad och drivs av att sätta upp mål att jobba efter, och fira när de målen nås

❖ Trivs med ett eget ansvar att planera din arbetsvecka

❖ Är en vinnarskalle som vill vara med och bidra till Lumons fortsatta framgångsresa

❖ Gillar att allt inte är färdigutvecklat och satt i sten, utan i stället finner det motiverande att komma med förslag och nya idéer

Om tjänsten:

Som säljare hos oss jobbar du med att förbättra våra kunders vardag. Du besöker bostadsrättsföreningar/lägenhetsinnehavare och erbjuder kostnadsfri visning av våra produkter. Ansvarar för hela säljprocessen med allt från bokning, kundbesök, måttagning av balkongen till avtalsskrivning. Du utgår från vårt nya fräscha kontor i Malmö men större delen av tiden spenderas ute hos kunder.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:

❖ Visningar (även kvällstid eller helg förekommer)

❖ Deltagande på mässor

❖ Kundmöten – demonstrera produkter och ge offert till kunden på plats

❖ Uppsökande försäljning genom bland annat dörrknackning och telefon

När du börjar hos oss får du en grundlig introduktion och produktutbildning som ger dig en bra bas för att du succesivt ska kunna ta ett självständigt ansvar och utveckla försäljningen i ditt distrikt. En stor del av arbetet handlar om att uppsöka och informera kunder om våra produkter

Vi söker dig som:

❖ Har B-körkort

❖ Meriterande med en bakgrund inom bygg eller någon form av teknisk kunskap

❖ Behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift

❖ God datorvana

❖ Det viktigaste i denna tjänst är rätt attityd, entusiasm och viljan att jobba med försäljning!

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Svenska Lumon AB är ett dotterbolag till Lumon International OY i Finland. Vi har sedan 1992 hjälpt våra kunder med inglasning av balkonger och vi är nu marknadsledande. Företaget har även dotterbolag i Norge, Spanien, Tyskland, Kanada, Kina, Ryssland och Schweiz. Lumons balkonginglasningar exporteras till ytterligare 25 länder med en total omsättning på en bra bit över 100 miljoner euro. I koncernen jobbar det ca 900 personer. I Sverige är vi i dagsläget 75 anställda och vi har kontor i Stockholm, Göteborg och inom kort även i Malmö.

Ansök här