2 Feb 2022 kl: 00:00
Fältsäljare sökes

Beans in Cup - Luleå, Boden

Luleå Säljare

Fältsäljare sökes

Fältsäljare sökes


Vi lyfter våra kunders vardag – en kaffe i taget!

Sökes:


Erfaren B2B-säljare som drivs av tillfredsställelsen att göra goda affärer och vill representera ett varumärke med gott rykte på plats ute hos kunder. Du utgår från vårt kontor i Luleå/Boden och bearbetar nya och befintliga kunder i Norrbotten.Finnes:


En möjlighet att bygga nätverk och utveckla hållbara och långsiktiga kundrelationer i regionen. Riktigt gott kaffe på jobbet varje dag och kollegor som umgås på och utanför jobbet.

Är du vår nya kollega? Välkommen in i värmen på Beans in Cup!Arbetsuppgifter


Som säljare hos oss ansvarar du för din del av den lokala säljbudgeten. Primärt säljer du kaffemaskiner med tillhörande support- och ingrediensavtal – både till nya och befintliga kunder. Du jobbar uppsökande med stort eget ansvar för planeringen av din arbetsdag.

Du bokar och genomför dina egna kundbesök – både fysiska och digitala möten. Demonstrationer i vår utställning är också en viktig del i en normal vardag. För oss är smak, hållbarhet och service tre viktiga hörnstenar i kunderbjudandet, varför en helhetssyn på vad som är en bra affär involverar hela kundupplevelsen. Vi vill helt enkelt erbjuda det godaste kaffet på jobbet.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning. En bra fast lön + provision, förmånsbil eller bilersättning. I övrigt marknadsmässiga villkor enligt kollektivavtal kryddat med exempelvis friskvårdsbidrag och givetvis riktigt gott kaffe på jobbetVilka är Beans in Cup?


Vi är ett rikstäckande företag med cirka 225 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet.

Smak är vårt högst prioriterade område – den smakupplevelse vi sagt att vi ska leverera är också den vi alltid strävar efter att uppnå. Gott kaffe handlar för oss på Beans in Cup dessutom lika mycket om hållbarhet – både när det gäller själva produkten och arbetet runt omkring för att leverera detta. Vi vill alltid välja den lösning som har minst miljöpåverkan.Vill du bli en av oss?


Fantastiskt! Kan du checka av påståendena nedan?

✓ Erfarenhet av B2B-försäljning och av säljarbete i en modern systemmiljö.

✓ Hög social kompetens, starkt eget driv och initiativförmåga som gör att du kan skapa förutsättningar för affärer och kundrelationer som är hållbara i längden.

✓ Du ser ditt arbete i ett större perspektiv – en nöjd kund är ofta en säljares bästa ambassadör för nya affärsmöjligheter

✓ Lagspelare som trivs i samarbetet med kollegor – tillsammans skapar ni den förväntade kundupplevelsen.

✓ Intresserad av smak och smakupplevelser.

✓ Skriver och talar svenska obehindrat.

✓ Har B-körkort.

Har du dessutom erfarenhet inom vår bransch är det självklart extra meriterande!

Då så! Skicka in din ansökan direkt. Maila ditt CV till HR-chef Stefan Rylander – stefan.rylander@beansincup.se senast 11 mars. Urval sker löpande. Eller ansök direkt från mobilen via formuläret här nedan och svara på några frågor om dig så hör vi av oss.

Har du frågor om tjänsten?
Välkommen att kontakta Regionchef Raymond Torgimson – raymond.torgrimson@beansincup.se 070-6575048. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad att söka tjänsten, men tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster.