3 Jun 2022 kl: 13:56
Engagerad arbetsledare för montagearbete på fält

Array - Clockwork - Hudiksvall

Hudiksvall Arbetsledare

Engagerad arbetsledare för montagearbete på fält

Engagerad arbetsledare för montagearbete på fält


Om företaget


År 1883 grundades Sjölins Smide i Hudiksvall. 135 år har passerat och vi är idag inte bara specialister på att leverera stålstommar till svensk byggindustri utan även en erfaren och efterfrågad leverantör av speciallösningar inom avancerad stålkonstruktion runt om i Sverige. Vår position i branschen är stark och vi omges av mycket gott renommé. Kvaliteten på våra arbeten och vårt goda rykte har lett oss till prestigeuppdrag vid exempelvis Nationalmuseum, Tele2 Arena och utförandet av Hoppbackarna i Falun. Vi är ett välmående företag med 90 anställda som omsätter ca 150 miljoner. Våra framgångar gör att vår organisation växer. Anledningen kommer via det starka engagemanget hos vår personal. Arbetsglädje och att finnas till hands för varandra vilar som en anda i alla delar av organisationen. Kulturen är så pass förankrad att vi själva benämner den som ”Sjölins-andan”. För oss innebär det att gilla omväxling i vardagen, att vara orädd för förändring och att ha roligt på jobbet. Vi ger varandra energi och kollegor finns alltid där för en hjälpande hand. Vi tar ansvar över våra arbetsuppgifter och lägger rätt tid och kvalitet på det vi utför.

Vi söker nu en engagerad arbetsledare till olika byggprojekt runt om i landet. Har du arbetat som arbetsledare i en tidigare roll och besitter erfarenhet inom större byggprojekt, då är det dig vi söker!Dina arbetsuppgifter


Rollen som arbetsledare är varierande och du kommer att leda ca 5–10 medarbetare i varje projekt. Längden på projekten och medföljande medarbetare kan variera från gång till gång.

I uppdraget ingår att driva och ansvara för hela processen från materialankomst till leverans av färdigmonterade konstruktioner. Du leder arbetet på plats, ansvarar för att maskiner och verktyg är intakt, att personalen har förutsättningar att utföra sitt arbete på bästa sätt samt all kommunikation och planering med leverantörer och kunder.

Utöver detta har du också ansvar för allt som berör medarbetarna gällande gruppdynamik, gruppens mående, personalplanering, sjukskrivningar och tidrapporter. Du är mån om varje medarbetares säkerhet och genomför kontinuerligt skyddsronder och säkerställer en god arbetsmiljö.

Du har ditt kontor mobilt på byggarbetsplatserna och arbetsveckan är förlagd mellan måndag och torsdag.Din profil


Vi söker dig som har ledarerfarenhet och mångårig erfarenhet från större byggprojekt inom bygg, byggplåt, betongprefab, industribyggnad eller liknande. Du har en fullgod gymnasiekompetens inom bygg, verkstadsteknik eller annan teknisk utbildning. Har du även erfarenhet av certifieringsarbete, bygg/miljövarudeklarationer, riskbedömningar och skyddsronder ser vi det som extra meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara en tydlig ledare och har lätt att samarbeta med andra. Du är självgående och har ett stort kvalitets- och säkerhetsfokus. Som person är du trygg, strukturerad, noggrann och driven. Ditt har en positiv inställning och du gör gärna det lilla extra när det behövs.

Då projekten är förlagda runt om i landet söker vi dig som trivs i en omväxlande arbetsmiljö och med möjlighet att befinna dig på resande fot flera dagar per vecka. Du behöver ha B-körkort, behärska svenska i tal och skrift, ha en god datorvana, hantera officepaketet samt ha en positiv inställning till digitalt arbete.

Vi är i en expansiv fas och erbjuder dig en spännande roll med varierade arbetsuppgifter, kompetenta kollegor och ansvar. Läs mer om oss på www.sjolins-smide.seAnsökan


Sjölins Smide samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Karin Fällman ten Berg på karin.fallman@clwork.se eller 073-351 27 34.

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 26 juni.Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Karin Fällman Ten Berg

Rekryteringskonsult

Telefon: 073-351 27 98
E-mail: karin.fallman@clwork.se