15 Feb 2022 kl: 00:00
EN DRIFTINGENJÖR/DRIFTTEKNIKER SOM GILLAR ATT SPRIDA VÄRME

Kungälv Energi - Kungälv

Kungälv Drifttekniker

EN DRIFTINGENJÖR/DRIFTTEKNIKER SOM GILLAR ATT SPRIDA VÄRME


EN DRIFTINGENJÖR/DRIFTTEKNIKER SOM GILLAR ATT SPRIDA VÄRME


Vill du bli driftingenjör/drifttekniker och arbeta med fjärrvärme i Kungälv?


Affärsområde Värme söker nu dig, en erfaren driftingenjör/drifttekniker som vill ingå i vårt produktionsteam med placering på kraftvärmeverket i Munkegärde, Kungälv, som är vår huvudanläggning för produktion. Du vill tillsammans med oss arbeta för en säker, effektiv och miljövänlig produktion av fjärrvärme för våra kunder året om. Det är väsentligt att du har förmåga att självständigt lösa arbetsuppgifter men samtidigt fungera bra i vårt team där samarbete och kommunikation är väsentligt för att skapa trygghet och trivsel. Du ska vara drivande och engagerad, välstrukturerad och noggrann samt ha vilja och vana att arbeta med förebyggande åtgärder och optimering.Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara


• Drift och kontroll av produktionsanläggningar med ingående processutrustning

• Felsökning och felavhjälpning

• Processoptimering och driftplanering

• Ledning och planering av revisions- och underhållsarbete (med egen medverkan främst under sommarhalvåret)

• Framtagning/uppdatering av rutiner och instruktioner

• Kontakter med leverantörer och entreprenörer

• Deltagande i enskilda utvecklings- och förändringsprojekt efter verksamhetens behov

• Tjänsten kräver också att man gör sig införstådd med och vill arbeta i enlighet med företagets arbetsmiljö-, kvalitets- och miljöpolicys.

Arbetstider
Tjänsten omfattar heltid och är normalt dagtid. Det ingår beredskapstjänstgöring enligt ett rullande beredskapsschema. För närvarande är 7 månader av 12 skiftgång.

Med hjälp av fjärrstyrning kan en del larm och arbete hanteras från hemmet under beredskap.Formella kvalifikationer


• Driftutbildning på högskolenivå med inriktning mot Energi eller Process alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms likvärdig.

• B-körkort (Övriga maskinförarintyg och certifikat är meriterande)

• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska. Gärna även engelska.


Tidigare erfarenhet och kompetens

• Minst några års erfarenhet av att arbeta med produktionsanläggningar med processfokus, där arbete med fastbränsleeldade kraftvärmeverk eller ång-/hetvattencentraler är särskilt meriterande.

• Erfarenhet av skötsel av mekanisk utrustning.

• Erfarenhet av att självständigt planera och genomföra åtgärder inom produktion och underhållsarbete.

• Praktisk och teoretisk kunskap om styr- och reglerteknik är önskvärt.

• Du har god datorvana och IT-kompetens och vilja att hantera de olika datorprogram som finns som stödfunktioner för våra rutiner. Samt vill gärna vara del i vår utveckling av ett digitalt arbetssätt.Personliga egenskaper


För oss är trivsel och gott kamratskap en viktig del i vår arbetsmiljö varför vi kommer lägga stor vikt att vid hur du bedöms passa in i vårt befintliga team. Vi letar efter dig som är positiv och social, har god självinsikt och personlig mognad, gärna med glimten i ögat. Du är också ansvarstagande, noggrann och tycker om ordning och reda. Du behöver också vara serviceinriktad med högt driv och se till att få saker gjorda med ett stort säkerhetstänk. Du tycker om att samarbeta och du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Kundfokus och affärsmässighet är självklarheter och du har förmåga till helhetssyn.

Har du dessa egenskaper kommer du trivas hos oss! Vi håller vad vi lovar är vårt motto, och vi jobbar alla tillsammans för att bidra till att Kungälv blir ett hållbart samhälle att leva i.

Välkommen att skicka din ansökan, med Driftingenjör Värme i rubriken, så snart som möjligt till Strategisk HR-partner Inger Atterskog som vi samarbetar med i denna rekrytering.

inger@strategiskhr-partner.se senast onsdagen den 10 mars 2022

Vill du veta mer? Ring Ola Thorson, Affärsområdeschef Värme tel. 0303-23 97 76

Facklig representant: SEKO, Staffan Tobiasson tel. 0702-65 25 36

Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Inger Atterskog, 0707-69 08 66

Välkommen med din ansökan!