10 Jun 2022 kl: 13:55
Elmontör

Array - Level Automation AB - Göteborg

Göteborg Elektriker

Elmontör

Ansök här

Är du vår nästa elmontör?


Välkommen att utvecklas med Level Automation AB!


Är du en driven person som har jobbat i elbranschen i några år? Vill du ha ett varierande och utvecklande jobb på ett företag med trevliga kollegor? Toppen! Då ska du läsa vidare.👇

Varierande arbetsdagar med unika projekt!


I rollen som elmontör hos oss på Level Automation AB blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att montera och koppla automatikskåp efter elschema. Du kommer besitta en viktig roll där du självständigt ansvarar för projekt och genomför allt från början till slut. Du får möta olika företag och kunder vilket ger en stor variation i arbetet. Oavsett om du har kort- eller långsiktigt projekt så vi kan garantera dig ett givande och omväxlande arbete!Stämmer följande in på dig?


✔️ Du har en utbildning inriktad mot automation.
✔️ Du är ett proffs i elschemaläsning.
✔️ Du har erfarenhet av automatikskåp och montagearbete.
Då kan du vara den vi söker!

Eftersom du till stor del kommer jobba självständigt ser vi helst att du har jobbat inom elbranschen i några år. Ibland jobbar du med större projekt i grupp och självklart finns dina kollegor alltid nära till hands när det krisar! Oftast har du dock hand om dina egna projekt, så därför ser vi gärna att du är självgående i ditt arbete.Här får du flexibilitet och trevliga kollegor!


Hos oss kommer du aldrig känna att någon kollar dig över axeln. Vi litar på våra medarbetare och därför får du frihet under ansvar som elmontör hos oss! Vi är säkra på att du med din erfarenhet och kompetens är bäst lämpad till att själv lägga upp dina arbetsdagar.Vi är ett litet företag med stora utvecklingsmöjligheter!


Om du vill vara på en arbetsplats där du får nya kompetenser och möjlighet att utvecklas – då är Level Automation AB den ultimata arbetsplatsen för dig.Har du några frågor om tjänsten?


Tveka inte att höra av dig till Martin Ozols, 031-719 79 81.

Varmt välkommen med din ansökan, rekryteringen sker löpande!

Ansök här