14 Feb 2022 kl: 00:00
Ekonomiassistent till Gatu- och parkavdelningen

Klippans Kommun - Klippan

Klippan Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Gatu- och parkavdelningen

Ekonomiassistent till Gatu- och parkavdelningen


Om arbetsplatsen


I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus – att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden ”Vilja varandras framgång”, ”Våga sticka ut” och ”Kul i jobbet”.

Gatu- och parkavdelningen har nära till beslut och våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Klippans kommun ligger i ett attraktivt område och växer hela tiden. Vi erbjuder ett omväxlande arbete präglat av nära samarbeten där du kommer att ges möjlighet att växa i din yrkesroll.

Avdelningen är uppdelad i 2 enheter Gata och Park och har även en administrativ del. Vi ansvarar för kommunens gator, parker, trafik samt för ytterligare ett 20-tal verksamheter. Du kommer att arbeta med ett gäng engagerade och glada medarbetare. Vi är ca 20 anställda och under säsong ca 28 st.

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippanArbetsuppgifter


Det huvudsakliga arbetet består av fakturering, kontering, tidredovisning och ekonomiuppföljning. I tjänsten kommer du även att utföra vanligt förekommande uppgifter såsom kundtjänsthantering, skadeärenden, bevakning av bidrag och projektuppföljning.

Arbetet inom avdelningen utförs både i egen regi tillsammans med medarbetare och genom beställningar av upphandlade entreprenörer. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och möjligheterna att påverka arbetet är goda. Arbetsuppgifterna kan komma att variera över tid beroende på verksamhetens behov. Du kommer främst att ha ansvar för ekonomiområdet inom Gatu- och Parkavdelningen, men du kommer även att arbeta tätt gentemot övriga avdelningar inom Tekniska förvaltningen då vi är backup för varandra vid behov.

Vi söker dig som under eget ansvar arbetar strukturerat och effektivt samt hanterar daglig verksamhet parallellt med egna uppdrag i nära samarbete med chefer och medarbetare.Kvalifikationer


Vi vill att du har relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter samt vana att arbeta med affärssystem. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att analysera siffror och sammanställa underlag till debiteringar samt avstämningar och därför ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter.

Du har stor datorvana samt goda kunskaper i Microsofts Office (Excel, Powerpoint och Word). Du är van att jobba självständigt men trivs att jobba tillsammans med andra. Du söker lösningar istället för problem, är analytisk, kreativ, utåtriktad, flexibel och initiativrik. Vi förutsätter god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, kommunikativa och pedagogiska förmågan. Då avstämning sker varje månad ska du känna ansvar för att leveranser sker i tid.Ansökan


Sista ansökningsdag: 2022-02-28

Referensnummer: C76315-2022-1

Tillträde enligt överenskommelse.

Tillsvidare.Kontaktpersoner


Tobias Härstedt

Gatu- och Parkchef 043528243 tobias.harstedt@klippan.se

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst

0435-28000Övrigt


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.