24 Feb 2022 kl: 00:00

KVD Bil - Göteborg

Göteborg

Driven Inköpare/Innesäljare

Gillar du att göra affärer och har ett brinnande bilintresse har vi tjänsten för dig!


Som innesäljare & inköpare…


…kommer du att arbeta mot kunder som vill sälja sin bil via Kvdbil. Tillsammans med dina kollegor bearbetar du leads och tar aktivt kontakt med befintliga och potentiella kunder, företag såväl som konsumenter, för att öka inflödet av försäljningsuppdrag (personbilar), både via auktion och inköp. Du tar ansvar för att kunden får den bästa kundupplevelsen och att vi erbjuder den bästa lösningen vid varje givet tillfälle.

Du kommer att arbeta i ett högt tempo i kontorslandskap i våra schysta lokaler mitt i Göteborg.Vi söker dig som…


…har viljan och drivet, är orädd och har en fingertoppskänsla när det gäller affärer. Du är förtroendeingivande och strävar alltid efter att ge kunden den bästa kundupplevelsen.

Att du har erfarenhet från bilbranschen och inköp av bilar i synnerhet är meriterande men inget krav. Däremot ser vi det som självklart att du har god kunskap om och ett stort intresse för bilar.

Du måste vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och vi ser gärna att du kan ytterligare språk.Om Kvdbil


Kvdbil är Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar. I över 30 år har vi hjälpt människor och företag att köpa och sälja bilar. Och det är ingen hemlighet hur vi gör det – vi sköter hela bilaffären åt dig. Vi har sålt mer än 280 000 bilar på kvd.se och de har alla testats av våra professionella tekniker. Fordonsbranschen i stort har de senaste åren genomgått en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. På Kvdbil tycker vi det är viktigt att möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Om du klickar här kan du läsa mer om oss som bolag.Varför Kvdbil?


Kvdbil är ett bolag i ständig förändring och som medarbetare på avdelningen Innesälj & Inköp kommer du få utvecklas och växa i en spännande roll samtidigt som du får vara med på vår tillväxresa framåt.Övrigt


Plats: Kilsgatan 4, Göteborg

Start: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

För frågor kring tjänsten kontakta Jens Hansson, Chef Innesälj & Inköp, på jens.hansson@kvdbil.se

Vi behandlar ansökningar löpande så sök tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

Nu kör vi!!

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.