7 Jun 2022 kl: 15:05
Drifttekniker

Array - Regionservice - Alingsås

Alingsås Drifttekniker

Drifttekniker

Drifttekniker


Regionservice, Tvätteriet

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Tvätteriet i Alingsås ansvarar för Materialförsörjning av rena textiler till Hälso-och sjukvården inom Västra Götalandsregionen. Som drifttekniker på Tvätteriet får du vara med på en utvecklingsresa mot att modernisera vår verksamhet, med både utrustning och anläggning, för att kunna upprätthålla effektiva och kvalitativa servicetjänster.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med andra medarbetare på tvätteriet kommer du vara involverad i projekt för att automatisera våra processer och modernisera vår maskinpark.

Du har en kontinuerlig dialog med produktionen för att säkerställa planeringen av arbetsordrar samt maskiners prestanda och tillförlitlighet. Du ser till att resurser och material finns tillgänglig i rätt tid. Det ingår även att ta fram underhållsplaner för maskinparken, på lång och kort sikt, för att skapa en effektiv underhållsverksamhet.

Vidare är du behjälplig vid felsökningar och underhållsarbete av utrustning och maskiner vilket innebär att du har vana att driva ständiga förbättringar inom ditt område och bidrar du till utveckling på arbetsplatsen. Du kommer ha kontakt med leverantörer och avropa beställningar samt utföra administrativa arbetsuppgifter då dokumentation är en naturlig del i arbetet.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du strukturerad, kommunikativ och har ett stort intresse av produktion och automation. Du tycker om att samarbeta med andra i ditt arbete och har erfarenhet av att leda projekt från start till mål.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ställer krav på god administrativ förmåga eftersom ifyllande och uppdaterande av gällande dokumentation ingår i arbetet.

Du har relevant examen från högskola eller yrkeshögskola, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Kunskap i engelska och tyska språket är meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Sista ansökningsdag: 2022-06-26

Referensnummer: 2022/4817

Kontakt:

Cora Magnusson, Servicechef, 0700-825724

Facklig företrädare:

Malin Bohlin, Kommunal, 0322-669830

Peter Seger Janflod, 0768-169804