1 Mar 2022 kl: 00:00
Driftsäkerhetsingenjörer till Mondi Dynäs

Mondi Dynäs AB - Kramfors

Kramfors Drifttekniker

Driftsäkerhetsingenjörer till Mondi Dynäs

Driftsäkerhetsingenjörer till Mondi Dynäs


Grow

Vi erbjuder:

Ett ansvarsfullt och stimulerande arbete inom en framgångsrik och växande koncern

Utbildnings- och utvecklingsprogram för anställda, bland annat inom vårt egna utbildningsprogram Mondi Academy

Spännande nationella och internationella utvecklingsmöjligheter

Create

Hos oss kommer du att få:

Delta i utvecklingen av innovativa produkter i världsklass

Arbeta nära produktionen och vara en viktig del för vår utveckling

Delta i utmanande projekt, både nationellt och internationellt

Inspire

Du kan se fram emot:

En arbetsplats där din säkerhet går främst

En stimulerande och trevlig arbetsmiljö med erfarna och hjälpsamma kollegor som finns nära till hand

En arbetsplats som omges av fantastisk natur i vackra Höga KustenHar du ett stort intresse av att utveckla och effektivisera arbetssätt, metoder och system för underhåll? Då kan du vara rätt person för oss i vår fortsatta resa där säkerhet, hållbar utveckling och kvalitet är några av våra ledord. Vi rekryterar nu två driftssäkerhetsingenjörer, en med fokus på massabruket och en bredare roll mot exempelvis el, VVS och fastighet.

Välkommen till oss på Mondi! 


Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.

Ditt uppdrag


Tillsammans med oss kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling mot en än mer säker, hållbar produktion som håller hög kvalitet i alla led. Du bevakar att lagstadgade besiktningar utförs ute på avdelningarna och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att anläggningsregistret är korrekt och uppdaterat. Du tar fram underlag som kan motivera investerings- och omkostnadsprojekt samt gör utredningar gällande underhållrelaterade produktionsstörning och föreslår förebyggande åtgärder inklusive dokumenterad uppföljning av detta.

Då kvalitet är ett av våra fokusområden kommer du också att utreda och ge förbättringsförslag på maskinutrustning som förorsakar produktionsbortfall. Du är delaktig i, eller får ta ansvar för, planering och utförande av underhållsinsatser och planerade produktionsstopp. Du bevakar utvecklingen internt och på den externa marknaden. Du kommer mestadels att arbeta mot produktionen och förråd/lager.

Vem är du? 


Du är utbildad ingenjör och/eller har yrkeserfarenheter från liknande verksamheter med vana av underhållssystem och strukturerat underhåll. Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer att uppskatta att arbete hos oss om du, liksom vi, har ett högt säkerhetstänk och gör grundliga riskanalyser. Du tar ansvar för eget och andras beteenden som kan medföra risk, såväl fysisk som psykisk, och säkerställer att det finns en förståelse för och efterlevnad av givna regler och föreskrifter samt agerar när du upplever att andra inte gör det.

Vår framgång bygger på att vi bryr oss om varandra och därför är det viktigt att du är öppen och ärlig i din kommunikation samt har en förståelse för att människors olikheter, bakgrunder och tidigare erfarenheter påverkar hur det du säger tolkas. Du bygger dina relationer genom tillit, inkludering och respekt för människors olikheter. Vi hoppas att du, liksom oss, tycker det är viktigt att vi agerar tillsammans, oberoende av roll i verksamheten.

Vi tror du kommer att trivas hos oss om du motiveras av ständig förbättring och att nå de uppsatta målen. Tillsammans med oss tar du ansvar för att uppgifter slutförs i tid och med hög kvalitet. Du trivs som bäst när du får utmanas i din roll och möjlighet att agera och göra skillnad.Kontakt


Vid frågor, kontakta AnnaKarin Bergqvist på Jefferson Wells, 070 – 377 20 63. Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag men senast den 20/3-2022.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Besök oss på vår karriärsida Mondi Jobs för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.

Varmt välkommen med din ansökan!