31 Maj 2022 kl: 07:39
Driftchef till Helsingborg Arena!

Array - Helsingborg Arena & Scen AB - Helsingborg

Helsingborg Drifttekniker

Driftchef till Helsingborg Arena!

Driftchef till Helsingborg Arena!Nu har du chansen att få tillhöra ett av Nordens största kultur- och evenemangsbolag, Helsingborg Arena & Scen AB. Vi söker dig som vill tillhöra och tillföra kunskap i vår fantastiska Arena där laganda och service är av yttersta vikt!

Vår Arena som arbetsplats

Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för Melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffsiga och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.


Arbetsuppgifter

Ditt huvuduppdrag är att driva, utveckla och leda drift & teknikavdelningen som består av skiftledande vaktmästare, produktionsledare, vaktmästare samt eventtekniker. Vi lägger stor vikt vid våra medarbetares fysiska och psykosociala arbetsmiljö där du som Driftchef har ett stort ansvar för att bl.a. säkerställa ett hållbart arbetsliv med mycket arbetsglädje för dina medarbetare samt målsättningen för avdelningen.

Du ger service i toppklass till våra kunder och skapar möjligheter för dina medarbetare att leverera på dessa punkter varje dag. Till detta tillkommer ansvar för de dagliga fysiska säkerhetsfrågorna på Helsingborg Arena.

Som Driftchef är du drivande i frågor relaterade till fastighetsägare och driftsbolag, du hanterar själv med hjälp av dina medarbetare fastighetssystem som exempelvis styr & regler, ljud & ljus etc. I tjänsten har du även stort ansvar när det kommer till upphandling och inköpsprocesser.

I rollen som Driftchef rapporterar du till arenachefen på Helsingborg Arena.


Kvalifikationer

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som chef i en större organisation och trivs med att planera, leda och fördela arbete samt ansvara för helheten av avdelningens resultat. Du är van att arbeta med tydliga budgetmål och har förmågan att flexibelt styra verksamheten vid förändrade förutsättningar. I nära samarbete med chefskollegor säkerställer du att rätt resurs och mängd finns tillgängliga till evenemang som ska genomföras. Därtill har du stor erfarenhet av rekrytering.

Då vår verksamhet bedrivs under vardagar, kvällar och helger trivs du med varierande arbetstider. Du har relevant utbildning för tjänsten så som teknisk utbildning på eftergymnasial nivå samt minst 2 års arbetslivserfarenhet inom Drift och Fastighetsteknik. Du har mycket goda datakunskaper, är en van användare av olika datasystem samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och driven med att positivt lösningsfokuserat förhållningssätt till nya förutsättningar och utmaningar. Därtill handlingskraftig och ansvarfull i det du tar dig an. Du tar en tydlig arbetsgivarroll utifrån ditt ansvar och dina befogenheter. Du motiveras och inspireras av att tillämpa ett gott tillitsbaserat ledarskap med fokus på samarbete. Att du har god samarbetsförmåga gentemot både kollegor och kunder ser vi som en självklarhet.

Då dina medarbetare dagligen arbetar i en krävande miljö med in- och utlastning med truck, arbete på hög höjd, riggning och arbete med lift är det viktigt att du har erfarenheter av arbete i den miljön och kan säkerställa en god och säker arbetsplats för dina medarbetare och kollegor.

Meriterande är om du har erfarenheter av systematiskt brandskydd- och säkerhetsarbete.


Vad vi erbjuder dig

Som ett av nordens största kultur och evenemangsbolag kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för stadens och regionens invånare. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor blir du en del av ett bolag som ständigt utvecklas. Vidare förmåner är även friskvårdsbidrag på 3000kr per år samt företagsmassage till ett reducerat pris 2ggr per månad.

Är du rätt person för tjänsten? Varmt välkommen att ansöka genom knappen Ansök nedan. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 2022-06-19. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Övrig information

Placeringsort: Helsingborg
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning på 6 mån kan komma att tillämpas.

Omfattning: 100 %

Sista ansökningsdatum: 2022-06-19

Läs mer om Helsingborg Arena: https://hbgarena.se/
Läs mer om vårt bolag www.stagebackstage.se


Kontaktpersoner

Charlie Fält, Arenachef
0702-107499 – charlie.falt@helsingborg.se


Om bolaget

Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.