25 Feb 2022 kl: 00:00

Svenska Lumon - Stockholm

Stockholm Säljare

Distriktssäljare – Stockholm

Distriktsäljare / Säljare till Svenska Lumon AB

Hundratusentals nöjda kunder och marknadens bästa produkt!

Distrikt: Stockholm

Vi expanderar kraftigt och söker nu ytterligare vassa säljare av våra balkonginglasningar. Vi söker dig som har stora ambitioner att växa individuellt och tillsammans med oss.

Som Säljare hos oss kommer du främst att bearbeta privatpersoner och framför allt bostadsrättsföreningar. Du har kontakt med styrelser och boende i föreningarna men även med fastighetsbolag och kommunala bostadsbolag. Du bearbetar självständigt ditt eget distrikt och hittar vägar att nå nya kunder för att ytterligare stärka vår position på marknaden. Du arbetar mestadels med befintliga kunder och till din hjälp finns vårt CRM-system, där god dokumentation finns.


I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:


  • Marknadsbearbetning, ex. utskick till potentiella kunder, annonsering etc.
  • Visningar (någon vardag- eller helgkväll)
  • Deltagande på mässor
  • Kundmöten – ca 8 besök i veckan där din primära uppgift är att demonstrera våra produkter och ge offert till kund på plats
  • När du börjar som säljare hos oss får du en grundlig introduktion och produktutbildning som ger dig en bra bas för att du successivt ska kunna ta ett självständigt ansvar och utveckla försäljningen på ditt tilldelade distrikt.

Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet men de administrativa uppgifterna sköts på kontoret i Stockholm, det finns även möjlighet att till viss del jobba hemifrån.

Vi tror att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare och gärna uppsökande verksamhet, men det är inget krav. Det viktigaste är rätt attityd, entusiasm och viljan att verkligen jobba med försäljning som ger resultat. Teknisk bakgrund/intresse är meriterande men inte ett måste då du kommer att ha stöd av mättekniker som mäter alla dina sålda inglasningar och gör beställning av dessa i våra interna program. Du har en stark förmåga att snabbt skapa förtroende och en nära kontakt med kunden och du har ett starkt driv och en vilja att utvecklas inom försäljning.Vi tror även att du:


  • Trivs med stort eget ansvar
  • Motiveras av att nå och överträffa uppsatta mål
  • Har god datorvana
  • Är flytande i svenska, tal och skrift
  • Har B-körkort

Vid fast anställning erbjuds förmånsbil och självklart har du milersättning om privat bil används. Vi erbjuder dig en utvecklande säljroll i ett starkt entreprenörsdrivet företag där du ges mycket goda möjligheter att påverka din lön, som består av en fast del samt provision på allt du säljer.

Vi befinner oss nu i ett mycket expansivt skede då behovet och efterfrågan av våra produkter ökar. Du kommer att ha en självständig roll med flexibla arbetstider där du arbetar med marknadens bästa produkter och för rätt person finns mycket goda möjligheter till både personlig- och karriärmässig utveckling.


”På Lumon är jag omgiven av fantastiskt drivna och härliga människor varje dag! För Lumon är personalen och våra kunder det absolut viktigaste och allt som vi gör strävar åt att förbättra oss som arbetsgivare och företag. Det är jag mycket stolt över att vara en del av.”

– Christian Zeylon, SäljchefSvenska Lumon AB är ett dotterbolag till Lumon International OY i Finland. Vi har sedan 1992 hjälpt våra kunder med inglasning av balkonger och vi är nu marknadsledande. Företaget har även dotterbolag i Norge, Spanien, Tyskland, Kanada, Kina, Ryssland och Schweiz. Lumons balkonginglasningar exporteras till ytterligare 25 länder med en total omsättning på en bra bit över 100 miljoner euro. I koncernen jobbar det ca 900 personer. I Sverige är vi i dagsläget 75 anställda och vi har kontor i Stockholm, Göteborg och inom kort även i Malmö.