8 Jun 2022 kl: 08:19
Digital analytics and activation manager

Array - Martin&Servera - Bromma

Bromma Marknadsförare

Digital analytics and activation manager

Digital analytics and activation manager


Vi söker dig med skarpt affärssinne och stor digital kompetens!

Vill du vara en del av ett starkt innovationsdrivet bolag som andas nytänkande och passion? Vill du vara med och bygga upp en ny roll hos oss med stor affärspåverkan? Som Digital analytics and activation manager kommer du att stärka våra varumärken och få affären att växa genom att styra våra digitala kampanjer i rätt riktning, med rätt fokus, rätt budskap och budget. Du får en viktig roll i vårt företag där tillväxt står högt på agendan. Det är en rolig och kreativ tjänst där du får möjligheten att utveckla våra digitala närvaro på alla plan. Vidare kommer du ha eget ansvar och frihet, där du gör skillnad varje dag.

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesimportörer och ingår i Martin & Servera-gruppen. Tillsammans med våra kunder skriver vi ständigt ny historia inom branschen och skall vara den självklara partnern inom dryck.

Om rollen

I rollen som Digital analytics and activation manager kommer du att ansvara för vår produkt- och konkurrentanalys, produktaktivering via digitala kanaler samt uppföljning av kampanjer. Du kommer arbeta med innehållet på våra hemsidor inom våra olika affärsområden; vin, sprit och öl. Som en del av vårt kommersiella team blir du en supporterande funktion till övrig organisation och det är därför viktigt att du uppskattar att samarbeta med andra och är bra på att bygga relationer. Många uppdrag är projektbaserade så du kommer att ha en bred roll inom företaget.

I tjänsten ingår bland annat att:

♦ Analysera data och försäljningsstatistik både för våra egna varumärken och konkurrenter.

♦ Planera, genomföra och följa upp digitala aktiveringar.

♦ Ansvara för att optimera, uppdatera och utveckla våra hemsidor inom alla affärsområden.

♦ Arbeta aktivt med SEO för att öka trafiken till våra sajter och kampanjer.

♦ Hantera mätpunkter och ansvara för datainsamling.

♦ Samarbeta med vårt tech-team i den ständiga utvecklingen av vår B2B e-handel.

♦ Skriva och publicera text och bild för kampanjer.

Din profil

Du har ett skarpt affärssinne och stor digital kompetens för att se öppningar och nya möjligheter att sälja våra produkter till relevanta målgrupper. Du arbetar självständigt och gillar att sätta upp mål – och ro dem i land. Med kreativitet, drivkraft och engagemang stärker du vårt varumärke digitalt över alla våra digitala kanaler för att hitta nya sätt att nå försäljning.

Vi söker en kreativ, strukturerad och driven analytiker som också har en känsla för försäljning via digitala kanaler. Med din erfarenhet från analysarbete, uppföljning och optimering i digitala kanaler kommer du att analysera siffror och konkurrentanalyser, se möjligheter och navigerar för att nå försäljningsresultat i digitala kanaler.

För att lyckas i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, sociala medier eller liknande. Du har erfarenhet av att skriva SEO-anpassade texter och minst tre års dokumenterad erfarenhet av operativt arbete inom kommunikation och social media med dokumenterade försäljningsresultat. Språkkunskaper i engelska är meriterande då viss översättning förekommer.

Du har gärna ditt hjärta i dryckesbranschen eller erfarenhet från andra snabbrörliga konsumentprodukter.

Om företaget

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer och skall vara den självklara partnern inom dryck. Vi reser världen runt för att hitta och kunna erbjuda det bästa utbudet för kunder och konsumenter. Via våra dotterbolag utvecklar vi dryck för egna varumärken, erbjuder och säkerställer lager-, logistik- och distributionslösningar samt tillhandahåller teknisk utrustning och service. Vi är omkring 200 anställda och är en del av Martin & Servera-gruppen, Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist.

Inom Galatea-koncernen strävar vi efter att bli bättre tillsammans. På huvudkontoret i Alvik strand har vi fina ljusa lokaler med härlig utsikt och här möts kollegor från våra olika bolag och avdelningar. Vi tror på att olikheter berikar och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med. Hos oss erbjuds du en arbetsgivare med framåtanda och passion där beslutsvägarna oftast är korta. För oss är det viktigt att arbeta för ett innovativt och hållbart erbjudande samt för ett arbetsklimat där vi utvecklar varandra och våra affärer.

Galatea-koncernen består av bolagen: Galatea (AB och AS), Domaine Wines (AB och Oy), KGA Logistik, Still Sparkling Solutions och Sigtuna Brygghus.

Urvalsprocessen

Vi är en arbetsgivare som ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma karriärsida.

Anställningsform: Inledande provanställning, heltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Bolag: Galatea.

Adress: Gustavslundsvägen 133, 167 51 Bromma.

Sista ansökningsdag: 10 juni 2022, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Kontakt:
Staffan Liss, Kommersiell direktör, är rekryterande chef.
För frågor om urvalsprocessen kontakta Selina Pettersén, selina.pettersen@galatea.se.

Varmt välkommen med din ansökan!