2 Mar 2022 kl: 23:00
Content Marketing Manager

Array - Jobtip Marketing - Göteborg

Göteborg Marknadsförare

Content Marketing Manager

Ansök här

Content Marketing Manager – vi söker dig!

Jobtip är HR-techbolaget dit världens största varumärken vänder sig för att få hjälp med att rekrytera toppkompetens. Genom egenutvecklad teknologi matchar vi effektivt talanger med sin perfekta arbetsgivare.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu därför en Content Marketing Manager som vill axla ett helhetsansvar för vår globala marknadsföringsstrategi. Du blir ytterst ansvarig för hela vårt internationella marknadsföringsarbete med fokus på marketing automation.

Vill du ha en nyckelroll i Jobtips internationella expansion och hjälpa fler talanger hitta sin perfekta arbetsgivare? Då kan du vara den vi söker!


Skapa content som engagerar!

Som Content Marketing Manager kommer du få en spännande och omväxlande roll där du arbetar brett med hela vår contentportfölj. Du arbetar både strategiskt med att lägga långsiktiga planer, men även operativt med att ta fram innehåll och lansera kampanjer. Mer konkret så kommer du till exempel arbeta med: 

  • Ta fram content för sociala medier, nyhetsbrev och hemsida.
  • Skapande av stilla och rörligt material.
  • Ta fram kundcase och success stories.
  • Vana att jobba med leadsgenererande aktiviteter.

…och mycket annat roligt! På Jobtip uppmuntrar vi egna initiativ och du får till viss del frihet att utforma din egen roll. Har du bra idéer vill vi höra dem!

Du – en erfaren marknadsförare med fokus på content-produktion och copywriting

Nu letar vi efter dig med några års erfarenhet inom digital marknadsföring. Vi tror att du är en duktig skribent och grym på att producera engagerande content inte bara i skriftlig form, utan även visuellt. Tidigare erfarenhet av att skriva artiklar för hemsidor och nyhetsbrev, genomförande av leadsgenererande aktiviteter samt erfarenhet av Adobe Creative Suite och videoredigering är också något vi ser som en förutsättning för att lyckas i den här rollen. Om du dessutom har erfarenhet av SEO så är det meriterande, men inget krav!

Som person tror vi att du som läser detta är driven, orädd och självgående. Om du gillar att arbeta i en internationell och snabbrörlig miljö där du hela tiden får utvecklas i din yrkesroll – då kan detta vara tjänsten för dig! 


Patrik Wigton


Founder & Chairman of the Board


“Att arbeta på Jobtip är att ge sig själv stora möjligheter att utvecklas karriär- och personlighetsmässigt. Som Global Growth Marketing Manager omges du av drivna kollegor som alla brinner för den transformation vårt bolag nu genomgår. I och med att det här dessutom är en helt ny tjänst på bolaget är det bara dina egna ambitioner som sätter gränserna för hur mycket du kan åstadkomma i rollen. Att vi även sitter på ett nyrenoverat kontor mitt i stan där det bjuds på frukost varje fredag är en fantastisk bonus!”


HAR VI INTE LYCKATS ÖVERTYGA DIG ÄN? GE OSS DÅ ETT SISTA FÖRSÖK!

✓ Göteborgs i särklass bästa arbetsplats!

Vi har en mångfald av människor med olika bakgrund som tillsammans arbetar mot målet att sätta Jobtip på världskartan! Du blir en del av en innovativ miljö, utan tråkiga bromsklossar.

✓ Attraktivt optionsprogram

Vi erbjuder möjlighet till framtida delägarskap i form av ett attraktivt optionsprogram.

✓ Korta beslutsvägar.

I vårt bolag är beslutsvägarna korta och du arbetar med väldigt fria tyglar. Om du kommer med en grym idé så kör vi!

✓ Personlig och professionell utveckling.

På Jobtip anställer vi inte externa chefer utan vi vill se DIG ta nästa kliv i din karriär. Så länge du är målmedveten och en självsäker person kan du nå långt hos oss.


Vill du veta mer om vårt nya, smarta automationsverktyg som du kommer få vara med och utveckla? Titta på filmen nedan! Låter detta som något för dig? Det både tror och hoppas vi! Välkommen med din ansökan. 

Har du frågor om tjänsten eller om Jobtip? Tveka inte att höra av dig till: patrik.wigton@jobtip.com


Ansök här