7 Jun 2022 kl: 13:29
Chef Produktion

Array - Clockwork - Umeå

Umeå IT-chef

Chef Produktion

Chef Produktion


OM OSS

Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Vi vill – genom tillit och ansvar i en vänskaplig omgivning – utmana till nytänkande samt vara drivande i Umeåregionens hållbara utveckling. En god arbetsmiljö, friskvård och kompetensutveckling är prioriterade områden. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen. Vi omsätter ca 1,3 miljarder kronor och har drygt 400 medarbetare. Verksamheten är miljö- och arbetsmiljöcertifierad.


DINA ARBETSUPPGIFTER

Infrastrukturen spelar en betydande roll för ett hållbart fungerande samhälle. Vi verkar för effektiva och säkra leveranser samt långsiktig investering för Umeåregionens medborgare, näringsliv och besökare.
Vi söker nu en chef till vår Produktion med ett helhetsansvar för att leda, driva och utveckla verksamheten tillsammans med ditt team – mot gemensamma mål.

Bli en del av vår gemenskap!
Som du kanske vet är vi det enda energibolaget som satsar helhjärtat på Umeå med omnejd. Allt vi gör, gör vi för Umeå. Tillsammans med våra kunder jobbar vi för att världens bästa region ska bli mer hållbar, enklare att bo i och roligare att leva i. För alla. För det här är ditt Umeå.

I rollen som chef för produktion har du personal- och arbetsmiljöansvar och verkar för löpande kunskapsdelning och kompetensutveckling. Du ansvarar för att stötta, coacha och utveckla individer. Du planerar, prioriterar och koordinerar teamets arbete samtidigt som du ansvarar för att verksamheten når mål kring kvalitet, tid och kostnad.

Du leder och utvecklar ditt team och ingår i Infrastrukturs ledningsforum. Produktion ansvarar för en hög leveranssäkerhet av energi och en hög tillgänglighet i våra produktionsanläggningar. Produktion ansvarar för drift och underhåll av våra olika anläggningar, såsom kraftvärme, biobränslepannor samt fjärrkyla- och vindkraftsanläggningar. Inom Produktion finns fem olika team som tillsammans med andra delar inom Umeå Energi säkrar att våra kunder får sina leveranser dygnet runt, året runt. Verksamhetens karaktär kräver högt fokus på arbetsmiljö och säkerhet ur flera aspekter och det kommer också vara en stor del av din vardag. Vår produktion har ett nära samarbete med andra delar av Umeå Energi och i det samarbetet är den här rollen en central möjliggörare för verksamheterna att lyckas med sitt gemensamma uppdrag.


Tillsammans med ditt team, affärerna, berörda kompetenschefer & leveransledare arbetar du med:

Arbetsmiljö och Säkerhet

Leda och utveckla människor och verksamhet

Stöd och uppföljning inom planering, budgetering, organisation och riskhantering

Kommunikation

Verksamhetsutveckling och omvärldsbevakning

Driver samarbete och förbättringsarbete i syfte att utveckla individer, processer och verksamhet mot att nå våra uppsatta mål


DIN PROFIL

Du är en aktivt närvarande ledare som skickligt balanserar chefs- och ledarrollen. Öppet och transparent förmedlar du lugn och tydlighet vid frågetecken och osäkerhet. Du arbetar sakorienterat och med löpande feedback. Prestigelöst lyckas du skapa förutsättningar för både team och individ att växa.

Du är strukturerad, driven och har lätt för att skapa goda samarbeten. Du skapar goda relationer inom organisationen och även med externa kontakter. Du ser att genom att främja samarbeten nyttjas engagemang och kompetens på ett bra och effektivt sätt.

Förutsättningar för tjänsten:

Dokumenterad erfarenhet av att leda ledare
B-körkort (då platsbesök på anläggningar förekommer)
Goda språkliga kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom tekniskt område, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig för att kunna skapa goda förutsättningar att axla rollen. Kunskap inom processindustri/energibranschen är meriterande. Erfarenhet av förändringsledning, förbättringsarbete och processutveckling är meriterande. Hög kommunikativ förmåga är nödvändigt.


ANSÖKAN

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande tjänst, i vilken du kan påverka utvecklingen av den samhällsviktiga infrastrukturen.
I denna rekrytering samarbetar Umeå Energi med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15e juni via www.clockworkpersonal.se.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Katarina Norberg, tfn: 070 821 53 28
Vill du läsa mer om Umeå Energi så är du välkommen att besöka vår hemsida: www.umeaenergi.seHar du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Katarina Norberg

Rekryteringskonsult

Telefon: 070 821 53 28