10 Jun 2022 kl: 11:39
Chef för Mottagningen och ASM, Eurofins Food & Feed

Array - Eurofins AB - Lidköping

Lidköping Enhetschef

Chef för Mottagningen och ASM, Eurofins Food & Feed

Chef för Mottagningen och ASM, Eurofins Food & Feed

Vi söker en chef med ansvar för våra två arbetslag, provmottagningen och arbetslaget för utrapportering av analysresultat (ASM, Analytical Service Manager) i Lidköping.


Vilka är vi?

Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.

Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.

Provmottagningen har ansvaret för att ta emot och registrera inkommande prover för efterföljande analys, utföra relevant generell provberedning och vidareförmedla proverna till laboratorier för kemiska analyser. Det handlar främst om hantering av livsmedels- och foderprover.

Arbetslaget för utrapportering av analysresultat (ASM) har ansvar för att godkänna analyser, utföra analysrapporter, hantera fakturor samt bidra med teknisk support till våra kunder.

Båda arbetslagen jobbar nära våra externa kunder och i samarbete med varandra samt med övriga medarbetare inom organisationen


Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden:
Vår kund – Kvalitet – Yrkesstolthet tillsammans – Professionalism – Hållbarhet


Vad du kommer att göra hos oss

Du kommer att ansvara för att driva produktionsarbetet framåt genom ständiga förbättringar samt ansvara för att resurser används på rätt sätt för att optimera affärsresultatet.

Genom ett modernt ledarskap arbetar du aktivt med att stödja, coacha och engagera medarbetarna i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang och smarta lösningar. Du arbetar mot företagets mål och affärsidé samt ansvarar för att fastställda rutiner och instruktioner följs. Du kommer att ha personalansvar för ca 15-20 personer.


Vem är du som söker

Vi söker en kommunikativ och tydlig ledare som triggas av verksamhetsoptimering och som har ett stort kundfokus utan att arbetsmiljöaspekterna åsidosätts. Du har en akademisk utbildning inom kemi/naturvetenskap/teknik och är intresserad av en personalledande roll. Om du tidigare arbetat som produktionschef, arbetsledare eller teamledare ses det som meriterande.

För att lyckas som chef hos oss trivs du med att arbeta med ständiga förbättringar och har ett affärsmässigt tänk. Du är en entreprenör och har ett innovativt förhållningssätt samtidigt som du är lyhörd och har struktur i din vardag. Eftersom vi ingår i en internationell koncern utgår vi ifrån att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.


Praktisk information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten avser heltid.
Månadslön och tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Lidköping

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lotta Salste, Business Unit Manager, lottasalste@eurofins.se

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Damir Sabotic, HR-Generalist, damirsabotic@eurofins.se