20 Maj 2022 kl: 14:20
Byggprojektledare

Array - Forsen - Stockholm

Stockholm Byggprojektledare

Byggprojektledare

Projektledare

Lyssna på Forsen…Om du också vill känna dig stolt över din arbetsplats och vill komma in i ett sammanhang som känns rätt så har du nu möjlighet att söka en roll som projektledare


De flesta av våra kollegor känner sig stolta när de berättar att de jobbar på Forsen. Vi vet vad det beror på. Här jobbar vi med spännande projekt i alla storlekar och med många spännande kunder. Vi lyssnar på dina idéer och hjälper varandra. Du får ta eget ansvar men är aldrig ensam. Vi ser till att din individuella utvecklingsplan bär frukt så du kan bygga din långsiktiga karriär hos oss.

Som grädde på moset får du också ett stort gäng trevliga kollegor som du kan umgås, lära av och ha roligt med varje dag. En kollega beskriver det så här: ”Här har vi en skön kultur som är svår att sätta fingret på. Men den känns. I magen”.

Om rollen

Som projektledare hos oss jobbar du självständigt och planerar och följer upp projekten från ax till limpa. Arbetet innebär ofta att vara beställarens huvudkontakt i projektorganisationen och att du rapporterar till beställaren.

Det dagliga arbetet kan handla om att leda projekteringar, göra kostnadsbedömningar, upprätta förfrågningsunderlag, upphandling av projektörer och entreprenörer och att delta i projekten ute på arbetsplatserna. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder, beställare, projektörer och entreprenörer.

Vårt arbetssätt är också idag och blir alltmer digitalt, där ser vi gärna att du som projektledare är i framkant och en del av den utvecklingen.

Vem söker vi?

Vi hoppas att du kan bidra med din erfarenhet, kunskap, engagemang och nya friska idéer eftersom vi alltid vill ligga i framkant. Du har inga problem att leda dig själv och kunden mot de bästa lösningarna. Du är professionell ut i fingerspetsarna och sätter en stor ära i att leverera resultat, i rätt tid och till rätt kostnad. Du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt alltid har kundens bästa för ögonen.

Vi önskar att du har:

    Civil/högskoleingenjörsexamen eller motsvarande annan byggteknisk utbildning

    Flerårig branscherfarenhet antingen som konsult, beställare eller entreprenör

    Bred kunskap om byggprocessen.

Vi vill att du, liksom vi ska känna dig stolt över att arbeta på Forsen. Hos oss är värdegrunden viktig på riktigt och vi vill att du också visar respekt, engagemang och proaktivitet. För dig är det förmodligen minst lika viktigt att välja rätt företagskultur som rätt projekt.

Om oss

Vi är specialister på projekt-, projekterings- och byggledning inom framför allt hus, samhällsfastigheter, anläggning, industri och bostad och vi arbetar med flera olika genomförandeformer. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW). Läs mer på www.forsen.com

I Stockholm får du möjlighet att arbeta brett med alla typer av projekt och beställare, vi ser till att du utvecklas.

Ansökan

För att ansöka går du in via ansökan längst ner och skickar in CV samt några korta rader om dig själv. Intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra av dig!

/Annika Åredal, som tar emot din ansökan