21 Feb 2022 kl: 00:00

Made for sales - Skellefteå

Skellefteå Butikschef

Butiksansvarig

Butiksansvarig


Hilti fortsätter att öka sin försäljning och stärka sin redan ledande position inom byggbranschen. En rolig och spännande resa – där Made for Sales har fått uppdraget att, till Skellefteå, rekrytera en engagerad och driven Butiksansvarig – med fokus på kunder inom stora industriprojekt i norra Sverige. Detta är en säljtjänst som skiljer sig från mängden då Hilti nu etablerat en butik på Northvolt Ett i Skellefteå.

I rollen


I rollen som Butiksansvarig på Hilti arbetar du med att skapa långsiktiga kundrelationer och du ansvarar för ett eget kundsegment. Detta är en roll för dig som vill utvecklas inom B2B-försäljning i ett dynamiskt bolag. Hilti har fyra olika säljkanaler; E-commerce, innesäljare, butiker och Account Managers. I denna roll som butiksansvarig får du en nyckelroll där samarbetet med kollegorna är en del av vardagen och teamwork är fundamentalt. Du får stort utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi. Det är en praktisk och självständig roll där du demonstrerar och säljer Hiltis produkter och tjänster. Du arbetar mot tydliga mål tillsammans med engagerade kollegor i teamet.

 • Du har fullt ansvar för din butik och försäljningen
 • Du äger och driver kundutveckling inom butikens distrikt
 • Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster


 • Vi söker dig


  Vi söker dig som har samma genuina engagemang för mötet med kunden som Hilti står för. Du har ett stort driv och lockas av att utvecklas i rollen som Butiksansvarig i ett globalt bolag, med en positiv prestationskultur, tydliga och sunda värderingar samt utpräglad teamanda. Du har antingen en bakgrund inom försäljning i butik med fördel från bolag med strukturerade säljprocesser och tydliga målsättningar. Eller, så har du kanske erfarenhet från roller som tex montör, arbetsledare eller snickare inom bygg- eller installationsbranschen alternativt från tillverkande industri och lockas av att ta steget vidare till en säljroll som Butiksansvarig. Oavsett din bakgrund är det i mötet med kund du trivs bäst! I de roller du haft har du alltid presterat bra, de mål du arbetat mot har du antingen nått eller överträffat. Du är datavan och är van att arbeta i och ta till dig olika system. Du talar engelska obehindrat, då du kommer använda det dagligen i din roll som Butiksansvarig.  Vi önskar att du:


 • Har ett genuint intresse av att utvecklas inom professionell försäljning och kundbearbetning
 • Är modig och har ett högt driv samt finner motivation i utmaningar och självutveckling
 • Är ansvarstagande, kan arbeta självständigt, men uppskattar att ingå och utvecklas i ett team
 • Har intresse för byggbranschen och ett serviceorienterat mindset
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


 • Du erbjuds


  Du erbjuds en spännande tjänst på ett bolag med en stark företagskultur, som värnar om dig som medarbetare och er som team. Hilti har under flera års tid varit på, och även toppat, listan för Sveriges bästa arbetsplatser. Hilti ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll – nära coaching och stöd från chef och kollegor, ett omfattande introduktionsprogram inklusive utbildningar nationellt och internationellt samt regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Du erbjuds även ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus, förmånsbil samt andra förmåner. Förutsatt ambition och prestation finns mycket goda möjligheter att skapa egen framgång och utvecklas vidare inom organisationen. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar för att driva och utveckla din butik och kundsamarbetet med företagskunder i butikens upptagningsområde vilket också innebär att du kommer arbeta med kunder inom stora industriprojekt i norra Sverige.  Är du den vi söker?


  Sänd in din ansökan nedan, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista datum. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, Kristofer Blixt på telefonnummer nedan.

  Har du några frågor angående tjänsten?
  Kristofer Blixt
  0708977892

  Hilti är ett globalt företag som finns i över 120 länder och har 30 000 anställda. De konstruerar och tillverkar branschledande teknik, programvara och tjänster för den professionella byggmarknaden. Med placering i hela världen erbjuder de allt som kan tänkas behövas inom byggnation och förmedlar professionell service genom sina konsultativa och kompetenta medarbetare. Läs mer om Hilti på www.hilti.se