3 Maj 2021 kl: 00:00

Karriärföretagen AB - Göteborg

Göteborg Marknadskommunikatör

Brand Manager

Ansök här

Brand Manager

Vill du få en raketstart på karriären i en av Sveriges mest spännande branscher?


Som Brand Manager på Karriärföretagen får du en nyckelroll i bolaget och blir spindeln i nätet mellan våra samarbetspartners, marknad, sälj och andra viktiga kontakter inom och utanför företaget. För att axla rollen behöver du vara strukturerad och nyfiken ut i fingerspetsarna. Du behöver vara en orädd person som tycker att det är roligt att testa nytt.

I vårt bolag är beslutsvägarna korta och du kommer att få arbeta med väldigt fria tyglar. Enkelt förklarat; om du kommer med en grym idé så kör vi! Du kommer att få vara med och utveckla, inte bara ett grymt utvecklingsteam, utan även hela bolaget. Kort och gott – vi är ett väldigt lönsamt bolag där dina idéer blir till verklighet.

Söker du en kreativ roll där din ambitionsnivå är det enda som begränsar dig?

Vi är på jakt efter en positiv, ansvarsfull och självgående marknadsförare som vill ha möjlighet att styra sin dag med frihet under ansvar. Vidare hoppas vi att du är en energisk, flexibel och lösningsorienterad person som vill vara med på resan i att göra KF, redan ledande Employer Branding-bolaget i Sverige, till att bli ledande i hela Norden.

Till ditt förfogande finns ett fantastiskt kontor med färgglada kollegor från andra bolag inom koncernen men om du föredrar att sitta hemma eller på ett mysigt café och jobba så är du fri att göra det. Du planerar helt enkelt dina dagar själv utifrån det som passar din livssituation och ditt arbetssätt bäst.

Vi söker en fullstack Digital Marketer med ett knivskarpt öga för estetik!

Du kommer jobba med marknadsföring på sociala medier där du tar fram och riktar annonser på Facebook, Instagram, LinkedIn samt Google Ads och Google Analytic. Vidare producerar du attraktivt och genomslagskraftigt content, skapar material i Adobe Creative Suite och skriver säljande copytexter. 

Det är viktigt att du är bekväm med Adobe Creative Suite – i synnerhet photoshop. Eftersom att du är ansvarig för underhåll av hemsidan är det även nödvändigt att du har erfarenhet av Content Management-system såsom WordPress eller liknande.

Om du har arbetat (eller idag arbetar) med Online Marketing på en marknadsavdelning eller på media-/reklambyrå så kan det vara dig vi letar efter! Skulle det även vara så att du har HTML i ryggsäcken så är det ett stort plus men inget vi inte kan lära dig på plats!

Är du en junior person med ett stort driv och en vilja att ta nästa steg i karriären så är även du intressant för oss! Viktigt är dock att du har en universitetsutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller marknadsföring.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten, kontakta oliver.jensin@karriarforetagen.se

Ansök här