13 Jun 2022 kl: 12:14
Barn- och ungdomskultursamordnare

Array - Stenungsunds kommun - Stenungsund

Stenungsund Barn- och ungdomskultursamordnare

Barn- och ungdomskultursamordnare

Barn- och ungdomskultursamordnare


Om arbetsplatsen

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med cirka 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola. Det går ca 5,500 barn/elever inom verksamheterna. I Sektor Utbildning ingår även Gymnasium, Vuxenutbildningen samt Kultur- och Fritid.

Verksamheten Kultur & fritid består av fyra enheter: bibliotek, kultur & kulturskola, ungdomsverksamhet och idrott & anläggning. Denna tjänst finns i enheten för kultur & kulturskola. I Kulturhuset Fregatten arrangeras varje dag ett flertal arrangemang.

I Stenungsunds kommun värnar vi om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Arbetsuppgifter

Som barn- och ungdomskultursamordnare kommer du att ha ansvar för planerande, samordnande och genomförande av kommunens arbete med barn och ungdomskultur. Barn & unga är en prioriterad grupp i våra politiska styrdokument. Vi söker hela tiden nya vägar för vår programverksamhet och välkomnar dig med nya idéer om former och innehåll.

Arbetet är självständigt samtidigt som du har en utåtriktad roll och ingår i olika typer av nätverk och samarbeten för att utveckla innehållet i kulturutbudet för barn & unga. För att trivas med arbetet behöver du vara flexibel och idérik, kunna planera långsiktigt men också snabbt fånga det som är angeläget just nu.

Du arbetar nära de övriga inom verksamheten såsom kulturskola, ungdomsverksamhet & bibliotek. Du arbetar även nära kommunens för- och grundskola bl a med Skapande skola.

Kvalifikationer

Du har erfarenheter från att bedriva och samordna programverksamhet och projekt med inriktning på barn och unga Du har en högskoleutbildning med inriktning mot kultur eller annan utbildning som bedöms som likvärdig.

Du är ansvarsfull och resultatinriktad samt utåtriktad och inriktad på nätverksbyggande. Du är initiativrik och van vid självständigt process- och projektarbete. Du har ett gott bemötande med hög social kompetens och en positiv inställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelsen. Urval och intervjuer sker i augusti.

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-30
Referensnummer: A1133067

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Britta Netterfors
Enhetschef – kultur & kulturskola
0303-73 80 65
Britta.netterfors@stenungsund.se

Facklig företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
0303-73 00 00


Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!