18 Maj 2022 kl: 09:45
Automationselektriker

Array - Saft Batteries AB - Oskarshamn

Oskarshamn Elektriker

Automationselektriker

Automationselektriker


Arbetsuppgifter


Som automationselektriker arbetar du i härligt team bestående av elektriker, mekaniker och fastighetstekniker. Teamets huvudsakliga uppgifter är att förebygga och avhjälpa störningar i produktionen. Du deltar som områdesansvarig i vår dagliga produktionsuppföljning och bidrar med din kompetens till teamens förmåga att nå produktionsmålen. Vår verksamhet drivs dygnet runt och i våra processanläggningar är det stort fokus på driftsäkerhet.

I rollen som automationselektriker arbetar du såväl med avhjälpande som förebyggande underhåll enligt vår övergripande underhållsplan. Återkommande så deltar du i tekniska utvecklingsprojekt för att förändra och förbättra vår produktionsutrustning vid om- och tillbyggnader.
Tjänsten innehåller även ett nära samarbete med vår IT-funktion.

Som automationselektriker arbetar du till en början dagtid men efterhand kommer du eventuellt att delta i ett skiftschema med återkommande beredskap.

På SAFT kommer du få utvecklande och utmanande arbetsuppgifter där du får en bredd i din kompetens och stor möjlighet till kompetensutveckling för att lyckas i din roll.Bakgrund och egenskaper


Vi ser gärna att du som söker har en gymnasiekompetens inom el. En meriterande fördel för att klara av dagligt arbetsinnehåll är en utbildning eller erfarenhet inom automation (PLC/HMI).

Som person tycker du att det är viktigt med samarbetet med kollegor och operatörer. Du har en stor drivkraft i att ta egna beslut och tar ansvar för det egna arbetet. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och omprioriteringar dagligen. Du ser teknisk problemlösning som en naturlig del av ditt arbetsinnehåll och tycker det är utmanande att alltid försöka hitta lösningar.

Sista ansökningsdag:
2022-06-05