13 Jun 2022 kl: 09:05
Arbetsledare och Elmontör

Array - Raseborgs Energi / Raaseporin Energia - Ekenäs, Karis, Billnäs, Tenala, Hangö

Billnäs Ekenäs Hangö Karis Tenala Arbetsledare

Arbetsledare och Elmontör

ARBETSLEDARE OCH ELMONTÖR

Raseborgs Energi är det lokala energibolaget i Västra Nyland med 38 anställda och en omsättning på ca 22 miljoner euro. Vi jobbar med eldistribution, fjärrvärme, elförsäljning, elproduktion och el-entreprenad. Vi är ett nytänkande bolag som kontinuerligt jobbar med att utveckla och effektivera vår verksamhet.

Vi behöver nu förstärka vårt team inom el-entreprenad med två personer!


Arbetsuppgifter

för att arbeta inom vår el-entreprenadverksamhet. Till arbetsuppgifterna hör installationer och projektledning inom solenergi och elbilsladdning men också underhåll och utbyggnad av inomhus- och utomhusbelysning samt övriga elinstallationer i fastigheter.


Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av elinstallationer. Erfarenhet inom automations- och reglerteknik ses som en klar fördel. Du har en lämplig utbildning inom branschen, minst grundexamen inom elteknik.


Vem är du?

Som person är du driftig, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Du har initiativförmåga och är intresserad att lära dig nya saker i en bransch med snabb utveckling. Goda kunskaper i både svenska och finska är nödvändiga.


Ansökan

En kortfattad skriftlig ansökan med löneanspråk adresseras till Andreas Talling per e-post (andreas.talling@re.fi) eller via länken nedan.

Ansökan skall vara oss tillhanda senast den 30.6.2022. Närmare upplysningar om arbetet ger elnätschef Andreas Talling, tfn 040 192 2803. Du hittar mera information om oss på våra hemsidor www.re.fi.


Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer och urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!