11 Feb 2022 kl: 00:00

Region Kronoberg - Växjö

Växjö HR-konsult

Är du vår nya HR-samordnare på primärvård, psykiatri och rehabilitering?

Är du vår nya HR-samordnare på primärvård, psykiatri och rehabilitering?

Region Kronoberg, Psykiatrivård


Om jobbet

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.

Primärvård och rehabilitering/habilitering består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 Vårdguiden per telefon och en länsgemensam organisation med rehab- och habiliteringsverksamheter. Verksamhetens uppdrag är att tillgodose befolkningens behov av basal hälso- och sjukvård och rehabilitering/habilitering samt bidra till god hälsa. Specialistpsykiatrin bedriver specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med andra vårdgivare. Verksamheten är organiserad i specialiserade enheter där arbetet är utifrån integrerade team, öppenvård och slutenvård vilka följer patienten i hela vårdkedjan. 

Som HR-samordnare har du en betydelsefull roll i verksamhetsområdes stab. Stabens uppdrag innebär stöd och service till verksamhetens chefer för att nå uppsatta mål, driva utveckling och skapa bra helhetslösningar med patienten i centrum.  Viktiga områden är ekonomi, HR, handledning och utbildning. Staben består av controllers, HR och sekreterare men samverkar också med flera andra professioner såsom verksamhetsutvecklare. Inom HR är vi idag sju personer som stödjer verksamheten och du kommer främst arbeta med att stödja primärvård och rehabilitering.

Är du redo för din nästa utmaning inom HR-området? Vi ser framemot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER

Som HR-samordnare arbetar du både strategiskt och operativt inom hela HR-området, utifrån verksamhetsområdets och Region Kronobergs behov. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en utvecklande och stimulerande verksamhet. 

Utmaningarna ligger i att stödja verksamheterna i strategier om att vara en attraktiv arbetsgivare för att möta dagens och framtidens behov inom bland annat bemanning, arbetsmiljö, kompetensutveckling och utveckling av nära vård. 

För att ge bästa möjliga stöd är det viktigt att du har ett helhetsperspektiv och ser vikten av samarbete med övriga stödfunktioner. Tillsammans ger vi konsultativt stöd till verksamhetens chefer. Du kommer i samråd med stabschef och HR-samordnare för psykiatri även hålla ihop HR-resurserna så att kompetenserna används effektivt. 

KVALIFIKATIONER

Vi ser att du har akademisk utbildning med examen från PA-programmet eller motsvarande. Du har fem års erfarenhet av kvalificerat och brett HR-arbete, gärna från region eller kommun. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att trivas i vårt team är du initiativrik och ser möjligheter istället för hinder. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra såväl som självständigt. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga samt är bra på att skapa goda relationer och bygga förtroende. Du har en analytisk förmåga med fokus på verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstest som underlag till urvalet, som tillsammans med CV avgör vilka som går vidare i processen. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet

ÖVRIGT

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.  

Urvalsarbetet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Kontaktpersoner

Mari Persson, Stabschef

mari.persson@kronoberg.se

0470-586668

David Gottling, HR-samordnare

david.gottling@kronoberg.se

0470-587045

Fackliga kontaktpersoner

Facklig representant nås via Region kronobergs växel

0470-58 80 00