18 Feb 2022 kl: 00:00

LPE Sverige AB - Gunnilse, Göteborg, Kungälv

Gunnilse Park- och anläggningsarbetare

ANLÄGGARE

Är du vår nästa anläggare till våra Mark- och Anläggningsprojekt?


Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa med många nya projekt på gång! Därför söker vi ytterligare anläggningsarbetare. Här blir du en del av en arbetsplats med trevliga kollegor, fina utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsdagar!

Vill du ha varierande arbetsdagar? Då har du hittat rätt!


Vi kan lova dig en sak – hos oss på LPE Sverige AB är ingen dag den andra lik! Vi gör nämligen i stort sett allt inom mark- och anläggning så därför har vi en mängd olika spännande projekt av varierande längd och komplexitet.Hos oss kommer du få din röst hörd!


Vi vill självklart höra dina tankar och idéer! Därför kommer du vara med och planera jobben, men även medverka vid uppföljningsmöten för att se till att tidsplanen följs, bedöma hur arbetet flyter på och vad vi kan ändra för att bli mer effektiva.Vill du ta en projektledarroll och ansvara för projekt? Gärna för oss!


Skulle du vilja ta en större roll med samordningsansvar och ha koll på den dagliga driften – kör på! Det viktigaste för oss är att du har drivkraft och engagemang och viljan att lyckas. Om dom sakerna finns på plats, så är det inte lika viktigt att du har tidigare erfarenhet från liknande roller. Du får gärna ta ett stort eget ansvar och sköta tidsplaner och budgetar.Är du vår nästa anläggare?


Vi vill att vår nästa kollega har med sig en bred kompetens till oss, därför ska du ha minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som anläggningsarbetare. Om du dessutom har erfarenhet från VA-entreprenader och ytskiktsarbete så är det toppen, men inget måste.

Vi tror att du gillar när det händer mycket och att du snabbt kan anpassa dig till nya projekt och förutsättningar. Eftersom vi arbetar i team, är du också en lagspelare som har lätt för att få kontakt med andra.

Vi arbetar med lean, så vi hoppas att du gillar ordning och reda! Något annat som du också får gilla är kundkontakt. Ibland kommer kunder ut till er på arbetsplatsen och då krävs det att någon i gänget är bekväm med att ta hand om kunden, och helst får den personen vara du!

Sist men inte minst, har du ett B-körkort? Bra! Det kommer du behöva så du kan ta dig till projekten.Vill du bli en av oss? Vi hoppas det!


Helst skulle vi vilja att du börjar jobba med oss redan imorgon, men att du börjar enligt överenskommelse går ju självklart också bra.

Vi arbetar med löpande rekrytering, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 7 april.