14 Jun 2022 kl: 09:07
Analytical Service Manager till Eurofins Agro Testing!

Array - Eurofins AB - Kristianstad

Kristianstad Analytiker

Analytical Service Manager till Eurofins Agro Testing!

Ansök här

Analytical Service Manager till Eurofins Agro Testing!

Kristianstad, Sverige
Heltid


Företagsbeskrivning


Är du sugen på en bred och spännande roll där du både får ha kundkontakt och arbeta i vårt laboratorium? I så fall kan rollen som Analytical Service Manager på Eurofins Agro Testing vara något för dig!

Vilka är vi?

Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.

Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.

Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.


Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden:
Vår kund – Kvalitet – Yrkesstolthet tillsammans – Professionalism – Hållbarhet


Vad du kommer att göra hos oss

Som Analytical Service Manager (ASM) har du en bred och viktig roll i vår verksamhet. Du tar emot prover med tillhörande registreringen, validerar, godkänner, kvalitetsgranskar och utfärdar analysrapporter till våra kunder. Du är kundens tekniska expert – du vägleder och svarar på kundens frågor avseende analys, teknik, rekommendation och liknande.

Du kommer även ha en marknadsinriktad roll, där du bland annat förväntas delta på mässor, skriva faktatexter och ta fram underlag till olika typer av artiklar i branschtidningar med mera.

Agro Testing är ett litet laboratorium, här lägger vi stor vikt vid prestigelösthet – du kommer inte uteslutande arbeta med analyssvar och kundkontakt utan förväntas även vara delaktig i laboratoriumets olika steg, med allt från siktning av foder till invägning av inkommande prov.


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.


Vem är du som söker?

Vi söker dig med en utbildning inom Husdjursagronomi, Växtodlingsagronomi, Lantmästare eller likvärdigt. Arbetsuppgifterna i tjänsten kräver att du är noggrann, systematisk, strukturerad och har god planeringsförmåga.

Du är en positiv person som tar ansvar och tycker om att samarbeta och har förmågan att bygga upp goda relationer. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Praktisk information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.
Tjänsten avser arbete på heltid och dagtid med flextid. Månadslön i förhållande till kvalifikationer.
Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sofia Tånnander Ulander, Production Business Unit Manager
sofiatannanderulander@eurofins.se

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR-Generalist
saracarlsson@eurofins.se

Varmt välkommen att ansöka!

Ansök här