31 Maj 2022 kl: 11:24
Affärschef till distrikt Göteborg

Array - Samhall - Göteborg

Göteborg Affärschef

Affärschef till distrikt Göteborg

Affärschef till distrikt Göteborg

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserat i nio distrikt. Distrikt Göteborg söker nu en affärschef med placering i Göteborg. Tjänsten är direkt underställd distriktschefen.


På Sveriges viktigaste företag är du med och gör skillnad för många


Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.


Arbetsbeskrivning


Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.

I rollen som Affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.


Önskvärda kvalifikationer


Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar

Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat

Erfarenhet av kompetens- och personalplanering

Goda ekonomikunskaper

Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.


Ansökan


Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.


Övrig information


Anställningsform: tillsvidare med 6 månaders provanställning

Anställningsdatum: enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100%

Sista ansökningsdag: 2022-06-16


Kontaktpersoner


Göran Tufvesson, Distriktschef
046-163710 / goran.tufvesson@samhall.se

Fackliga representanter:
Inga Löfgren, Ledarna 031-3375104

Annki Andersson, Unionen 0520-478143

Asim Zilic, Saco 021-831820
Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.