21 Feb 2022 kl: 00:00
Affärsansvarig i Mora till expansivt fastighetsbolag

NP3 Fastigheter - Mora

Mora

Affärsansvarig i Mora till expansivt fastighetsbolag

Affärsansvarig i Mora till expansivt fastighetsbolag


Är du en kreativ relationsbyggare med intresse för affärer och fastigheter? Hos NP3 Fastigheter får du möjlighet att bidra till bolagets utveckling och vara en del av den fortsatta tillväxtresan.

Om företaget


NP3 är ett kassaflödesorienterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter med hög direktavkastning i främst norra Sverige. Den 31 december 2021 uppgick fastighetsbeståndet till 1 784 000 kvadratmeter uthyrbar area fördelat på 446 fastigheter inom segmenten industri, handel, kontor, logistik och övrigt. Fastighetsvärdet per den 31 december 2021 uppgick till 17,3 miljarder kronor. NP3-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm, large cap. NP3 grundades 2010 och har säte i Sundsvall.Arbetsuppgifter


Genom engagemang, kreativitet och långsiktighet utvecklar du dina tilldelade fastigheter till det bättre. Det sker främst genom att hyra ut vakanta lokaler, omförhandla befintliga avtal och säkerställa att våra hyresgäster är nöjda. Du har budget- och resultatansvar för dina fastigheter och arbetar med att hitta nya och effektiva lösningar. Hyresgästernas behov möts i form av lokalanpassningar, ombyggnationer och även nyproduktion.

Du kommer att arbeta cirka tre dagar i veckan med vårt fastighetsbestånd i Mora och Leksand. Övrig tid utgår du ifrån vårt kontor i Falun där du arbetar tillsammans med dina kollegor med vårt fastighetsbestånd i framför allt Falun och Borlänge. Tillsammans ansvarar ni för affärsområde Dalarna. Tjänsten kan även komma att innefatta projektledning av mindre hyresgästanpassningar/ombyggnationer samt viss teknisk fastighetsförvaltning. Du planerar och följer upp avtalade aktiviteter samt säkerställer att rätt information finns tillgänglig för både hyresgäster och leverantörer.

Genom att vara tillgänglig och engagerad i hyresgästernas verksamhet har du förutsättningar att föreslå till- eller ombyggnationer för att skapa funktionella lokaler som leder till långvariga samarbeten. Du har administrativt ansvar med bl. a intern månads- och kvartalsrapportering, årligt budgetarbete samt uppföljning av budget och tidsplaner för affärsområdet för att säkerställa hållbart strategiskt arbete framåt. Du är en viktig spelare för NP3 i bolagets tillväxtresa där driv och intresse för affärsutveckling och kundsamarbeten gör skillnad.

Du rapporterar direkt till bolagets Affärschef Syd.Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper


Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning som t.ex. fastighetsmäklare, ekonom, fastighetsekonom eller ingenjör och/eller några års erfarenhet av fastighetsbranschen. Arbete inom lokaluthyrning / fastighetsförvaltning och kunskap om hyresjuridik är meriterande men inte ett krav. Du talar flytande svenska och engelska, har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt vana av att arbeta med Officepaketet. Krav på B-körkort då resande ingår i tjänsten.

Som person är du engagerad och har stor förmåga att arbeta självständigt utifrån fastslagna ramar. Du är en viktig spelare för NP3 i vår tillväxtresa där ditt driv och intresse för affärsutveckling och kundsamarbeten gör skillnad.

NP3s organisation är platt och decentraliserad vilket främjar en entreprenöriell och kreativ kultur bland medarbetarna. Varje medarbetare får ta stort ansvar inom sitt eget kunskapsområde, vilket syftar till att skapa engagemang och arbetsglädje. Då organisationen är decentraliserad och ledarskapet informellt krävs det att du är självständig, proaktiv och har ett eget driv.Övrig information


Start: Under våren med hänsyn till uppsägningstid. Vi gör ett löpande urval, vänta inte med din ansökan.

Plats: Mora eller enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Vill du veta mer? Kontakta Affärschef Syd Jens Lennefeldt eller COO Marie Selin.

Sökord: affärsansvarig, förvaltare, fastighetsekonom, fastighetsmäklare, lokaluthyrning, lokaluthyrare, Mora, Leksand, Falun, Borlänge, Dalarna, kommersiella fastigheter, fastighetsbolag, kommersiell förvaltare, fastighetsförvaltare