10 Feb 2022 kl: 00:00

InfoCaption - Göteborg

Göteborg Administratör

Administratör

Sök ett fantastiskt jobb som administratör!


Är du en mästare på att organisera och strukturera? Vill du ha en spännande roll där du kan jobba platsoberoende? BINGO! Då kommer du glänsa som administratör här på InfoCaption.

En spännande roll utlovas


Rollen som administratör hos oss är inte som vilken roll som helst. Det är en roll som präglas av variation, glädje och spännande utmaningar. Dessutom kan du jobba därifrån det passar dig – hemifrån eller på ett café – ja, det är upp till dig! Vi tror nämligen på frihet under ansvar och på att jobba remote. Här kan du helt enkelt bli kontorsansvarig – men utan kontor! Spännande, va? ✨ Men självklart är du också varmt välkommen till något av våra fina kontor i Göteborg, Stockholm eller Sandviken om det passar dig bättre.


Här är några exempel på dina arbetsuppgifter:

✓ Hantera personaladministration så som beställning av arbetsutrustning, telefonabonnemang, pension etc
✓ Lön, fakturering, utläggshantering mm i ekonomisystem
✓ Boka resor, planera företagskickoffer, möten m.m
✓ Vara teamledarnas högra hand och stötta dem med administrativa/operativa uppgifter (skapa presentationer, gå igenom listor, hålla system uppdaterade etc.)
✓ Skriva och korrekturläsa texter av olika slag
✓ Hålla rutiner och riktlinjer uppdaterade

Men du ska inte tro att det slutar där. Håll i hatten – allteftersom du växer in i din roll kommer du få möjlighet till mer ansvar och ännu fler spännande projekt!.Vem är du?


Här kommer du trivas om du är en ansvarsfull person som gillar när det är full rulle och en variation av arbetsuppgifter. Dessutom kan vi garantera att du kommer få stor användning av din strukturerade sida hos oss!Flexibilitet, frihet och trivsel – lite av det du får av oss


Vi inser såklart (även om vi älskar våra jobb) att det finns ett liv utanför InfoCaption också. Därför har vi flextid och strävar alltid efter en bra work-life balance. Dessutom erbjuder vi möjligheter till att klättra vidare i en annan roll om man har drivet och engagemanget. ⭐

Är du nyfiken på oss som företag? Här på InfoCaption utvecklar och levererar vi ett webbaserat system där man skapar enkla instruktioner och utbildningar i form av video, text och bilder. I verktyget kan InfoCaptions kunder skapa onlinebaserat material för att visa, instruera eller utbilda medarbetare eller kunder.

Förresten, vad säger du om att bli en del av en arbetsplats där du erbjuds marknadsmässig lön och förmåner i form av pension och försäkring, roliga teamaktiviteter (här är en företagssammankomst aldrig slut utan att vi har fått spela sällskapsspelet Alias!) och mycket mer? Om du tycker att det låter som något för dig – så är det god tid för dig att ansöka. Tjänsten är tänkt som en delanställning på 50-75%, men med goda möjligheter till heltid om så önskas. Vi ser fram emot att höra från dig!