2 Nov 2021 kl: 07:28
Account Manager

Array - Jobtip Sälj - Göteborg

Göteborg Account Manager

Account Manager

Ansök här

Är du vår nya Account Manager?


Hallå där, kul att du hittade hit! För visst var det så att du har klickat dig in från sociala medier? Toppen, då har du redan nu fått en försmak på vad du som Account Manager kommer att sälja hos oss på Jobtip → riktade rekryterings- och employer brandingkampanjer på sociala medier!

Är du en säljare med minst ett par års erfarenhet från B2B-försäljning med goda resultat som söker en arbetsplats där du ingår i ett grymt gäng som hela tiden vill utmana och utveckla både sina samarbeten med kunder men även sig själva? Där du arbetar relationsskapande, målinriktat och professionellt med att finna nya samarbeten samtidigt som du hela tiden utvecklar din upparbetade kundportfölj?
Då skall du läsa vidare!

I takt med att vi växer letar vi nu efter en Account Manager som vill joina vårt team med säljare ansvariga för vår Social Recruiting produkt. Vi ser som sagt gärna att du har i alla fall ett par års erfarenhet från B2B-försäljning och gärna mot större bolag.

Som Account Manager hos oss arbetar du med hela försäljningsprocessen från prospektering där du har hjälp av Pipedrive samt andra system till presentation vidare till offert, förhandling och förhoppningsvis signering av en ny kund! Du bygger med tiden upp din egen kundportfölj som du sedan ansvarar för att utveckla vidare.

Vilka dina kunder blir är helt upp till dig själv, offentlig sektor eller privat bolag? Här kontaktar du i stort sett alla typer av kunder. Dina kundkontakter är främst inom C-level, vanligtvis VD, HR alternativt avdelningschefer vilket av dig kräver en hög professionalism och noggrannhet.

Du presenterar, för att därefter ta fram skräddarsydda jobbannonserings- och marknadsföringskampanjer tillsammans med din kund. Allt för att på bästa sätt hjälpa dina kunder till att attrahera de bästa medarbetarna!
För att lyckas i din roll ser vi att du har en go balans mellan att vilja arbeta relationsbaserat utan att tappa fokus på bearbetning av nya kunder. Du ska helt enkelt gilla allt som har med försäljning att göra!

Undrar du precis som vi varför många säljare lägger flera timmar om dagen i transporttid till kundmöten? Toppen, då kommer du trivas hos oss där möten sker främst över telefon och videokonferens även om det såklart behövs att vi då och då faktiskt är ute hos våra kunder!

Jobtip är ett HR-Techbolag i stark tillväxt med en spännande intern utveckling som sker just nu! Som det tillväxtbolag vi är har vi extremt korta beslutsvägar, så kommer du på en grym idé – kör på! Här finns inga tråkiga bromsklossar. Kanske är det just din idé som gör att vi slår våra mål med dunder och brak 2022? Grymt! Vill du ta ett större ansvar över en viss del i försäljningsprocessen och förfina den? Eller kanske längre fram ta en roll som teamledare? Bara ditt driv och engagemang sätter gränserna internt.


Vi är ett härligt gäng fördelat på sälj-, marknad-, admin- och tech-team som sitter på Otterhällegatan 1 i centrala Göteborg, så en go lunch ute på en av de närliggande lunchrestaurangerna eller en AW en fredagseftermiddag då och då hör till!Låter det intressant? Klart det gör!


Skicka in din ansökan direkt så ses vi förhoppningsvis över en kaffe framöver!

Ansök här