9 Jun 2022 kl: 07:31
Account manager till Canon i Stockholm

Array - Eterni Sweden AB - Stockholm

Stockholm Account Manager

Account manager till Canon i Stockholm


ACCOUNT MANAGAGER TILL CANON I STOCKHOLM


Brinner du för att arbeta med B2B-försäljning, skapa goda affärsrelationer och arbeta mot uppsatta mål? Är du en driven lagspelare som har en förmåga att skapa långsiktiga affärer? Vill du vara med och utveckla ett bolag som är i framkant i sin bransch? Då ska du söka denna tjänst idag!


ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Account Manager är din huvudsakliga uppgift att driva Canons affärer från ax till limpa. Du bygger upp en egen kundplattform där du ansvarar för att bearbeta stora och medelstora företag via telefon, mejl eller andra sociala kanaler. Vidare samarbetar du nära produktchefer, service, marknadsavdelningen och projektledare för att kunna presentera ett helhetserbjudande för dina kunder.

  Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  ❯  Driva affärer från ax till limpa.

  ❯  Bearbeta stora till medelstora bolag samt bygga upp en kundplattform

  ❯  Samarbeta med resterande organisation för att erbjuda en helhetslösning

  ❯  Arbeta med försäljning utifrån uppsatta budgetmål


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

För att trivas i rollen som Account Manager har du erfarenhet från tjänste- och B2B-försäljning samt vana av nykundsbearbetning. Som person är du ansvarstagande, handlingskraftig och uthållig samt har en förmåga att skapa långsiktiga relationer. Att agera affärsmässigt och leverera goda resultat ser du som en självklarhet samt att du har en nyfikenhet som driver dig framåt. Vidare är du en kommunikativ och flexibel lagspelare som trivs med administrativa uppgifter samt har ett sinne för ordning och reda.

  Viktigt för tjänsten:

  ❯  Tidigare erfarenhet från B2B-försäljning samt nykundsbearbetning, med fördel inom mjukvaru- och/eller IT-branschen

  ❯  God dator- och systemvana.

  ❯  Svenska och engelska i tal och skrift.

  ❯  B-körkort.


OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Account Manager är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Canon på deras kontor i Stockholm. Du ansvarar för hela säljprocessen och ingår i ett dedikerat team med en god gemenskap. Arbetstiderna är flexibla och generösa förmåner ingår i tjänsten.


ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi tar inte emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Jenny Ryhd på via 0738-617211 mail: jenny.ryhd@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Jenny Ryhd

Regionchef
jenny.ryhd@eterni.se

+46738-617211


Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.