Föregående Nästa

Vikarie – fälla eller möjlighet?

Vikarie – fälla eller möjlighet?
19 januari 2012

För en vikarie hör tvära kast och ett arbetsliv i ständig förändring till vardagen. Möt fyra personer som gör karriär genom att ersätta andra. LÄS MER: » Slumpen gav drömjobbet » När varje dag räknas » Han vikarierar för Måns Zelmerlöv » "Våga vara mest okunnig"

Annons


Slumpen ledde Andreas till drömjobbet

Det var flexibiliteten som lockade Andreas till att säga upp sig från sin fasta tjänst och testa vingarna som bemanningssjuksköterska. Idag är hans liv allt annat än förutsägbart – ena stunden kan han jobba i Lofoten, för att i nästa arbeta på en ö i en fjord.
» Läs Andreas berättelse här!

 

 

Vikariejobbet där varje skoldag räknas

Madelene har mött många som verkar tro att det är rätt slappt att vara lärarvikarie, något hon snabbt kan avfärda. Det kräver massor av förberedelse och är ett enormt ansvar – även om det bara gäller en dag.
» Läs Madelenes berättelse här!

 

 

 

”Man måste våga vara den mest okunniga”

I rollen som interimchef vänder Carina sin ålder till något positivt. Att hon dessutom är nyfiken och frågvis har lett till att hon fått flera chefsuppdrag som konsult.
» Läs Carinas berättelse här!

 

 

 

 

Han jobbar som vikarie för Måns Zelmerlöv

När föräldrarna tipsade om att musikalen High School Musical sökte folk hade Marcus egentligen tänkt lägga av med dansen – men han sökte och fick jobbet. Idag jobbar han som ersättare för Måns Zelmerlöv.

» Läs Marcus berättelse här!

 

 

 

Johanna Paues Darlington
Publicerad 19 januari 2012
Föregående Nästa