Föregående Nästa

Vad läser du i sommar?

15 juni 2008

Grattis, du klarade det! Bra jobbat! Juni är här och semestern är bara några veckor bort. Det som är tungt under hösten och vintern, blir lättare när solen skiner och midsommar närmar sig. Förhoppningvis ligger du före eller i närheten av dina säljmål.

Annons

Och även om du ligger lite efter får du en välförtjänt vila, chans att ladda om batterierna och en möjlighet att komma igen när höstsäsongen börjar.

Har du följt råden i de mer än 20 Monday Morning Letter som kommit ut sedan början av januari har du garanterat tagit flera steg i utvecklingen inom ditt jobb. Oavsett om du jobbar som säljare, KAM eller försäljningschef. Har du inte utnyttjat möjligheterna med MML ännu får du chansen i början av Augusti igen.

bloggen hittar du hela sommaren en del av vårens MML och länkar till andra sajter där mina artiklar är publicerade. Kolla även in www.soderpalm.se med massor av säljtips. Se mer info nedan.

Vill du veta hur jag håller igång under semestern? Mitt i allt det vanliga med familjeliv, badutflykter och goda middagar? Jag försöker hålla mig i form på olika sätt.

En rejäl motionsrunda varannan dag gör att man mår mycket bättre. Och sedan håller jag hjärnan igång genom att läsa. Böcker om försäljning, att utvecklas som människa och att tänka positivt.

Det är genom influenser från vad andra har upplevt och skriver som du utvecklar dig själv och kan ta nya steg i din personliga utveckling. Kanske är en helt ny idé bara ett par sidor ifrån dig?

Jag tipsar om tre böcker, som jag tycker du borde läsa i sommar. Alla är lättlästa och ger konkreta råd som du kan använda direkt i ditt arbete.

Personlig utveckling:

Dale Carnegie – Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning

Positivt tänkande:

Jeffrey Gitomer – Little golden book of YES!Attitude

Försäljningsteknik:

Max Söderpalm – 30 sätt att göra affär

Läser du de här böckerna kommer du garanterat väl förberedd inför hösten!

Tack för en underbar vår! Ha en fantastisk sommar.

Vi hörs i augusti!

Max

PS. Under sommaren hittar

du massor av konkreta säljtips på www.soderpalm.se

Kalla samtal

där får du tips hur du blir bättre på att komma fram till kunden och att boka mötet.

Avslutsteknik

där lär du dig att bli en bättre avslutare.

Sales Voices

intervjuer med intressanta människor inom sälj.

Boktips

Bra sälj- och inspirations-böcker, som jag rekommenderar

Max Söderpalm är aktuell med boken 30 sätt att göra affär. Varje vecka skickar han ut Monday Morning Letter, ett uppfriskande brev för dig med fokus på sälj. Vill du prenumerera på Monday Morning Letter? Mejla [email protected] Läs mer om Max, hans blogg och Monday Morning Letter på www.soderpalm.se.

Max Söderpalm
Publicerad 15 juni 2008
Föregående Nästa