Föregående Nästa

Nytt nummer av Shortcutmagasin ute nu!

Nytt nummer av Shortcutmagasin ute nu!
11 mars 2010

Välkommen till årets första nummer av Shortcut, som fått ett ansiktslyft med helt ny form! Läs bland annat om Lotta Lundgren från Landet brunsås, mannen som fick Reinfeldt i form inför förra valet, spännande affärsidéer och personer som tagit sig ur ekorrhjulet.

Annons

I årets första nummer av Shortcut magasin kan du läsa om reklamaren Lotta Lundgren som bloggat sig till en ny karriär och som syns i tv-rutan tillsammans med Henrik Schyffert och Erik Haag, i Landet brunsås. Du möter också mannen som fick Fredrik Reinfeldt i form inför förra valet, Mats Bergwall, som driver hälsoföretaget Svarta lådan. Låt dig också inspireras av smarta affärsidéer från hela världen, under vinjetten Utblick och tjuvkika på hur fyra personer tricksat till sina liv för att få mer livskvalitet (Perspektiv).

I det här numret tipsar vi dessutom om sex udda sätt att hitta nya jobb, uppdaterar dig om trenden med prestationsdroger på jobbet och lär dig att shoppa smartare. Som om det inte vore nog lär vi dig hur du bråkar bättre, hur du får dealen i hamn och varför du borde satsa på att nästla dig in i en styrelse nära dig.

Shortcut magasin landar i dagarna i din brevlåda om du är Shortcut guldmedlem och angett att du vill ta emot tidningen. Inte guldmedlem och vill ändå ha ett eget ex att bläddra i? Kontakta [email protected]. Sugen på att få vårt magasin hem till sig och dessutom ta del av alla smarta guldmedlemsförmåner? Bli guldmedlem här: www.shortcut.nu/shortcutguld

Shortcut Redaktion
Publicerad 11 mars 2010
Föregående Nästa