Föregående Nästa

LISTA: Fem studentbloggare som inspirerar

LISTA: Fem studentbloggare som inspirerar
21 december 2016

Studentliv kan se väldigt olika ut. Här är fem bloggare att inspireras av – från PR- och marketingplugg i Singapore till en Handelsstudent med drömmar om modebranschen.

Annons

Julia Knave 

23-åriga Julia Knave bor för tillfället i Singapore där hon pluggar PR, marketing, consumer behavior och management. Några känner kanske igen henne från tidningen SOLO – hon jobbar nämligen även som frilansjournalist.

Bloggen varvar tankar om plugg, feminism, mode, tv-serier, mat (yes!) och så vidare – med utgångspunkt i Singapore-livet. Inte så illa!

Här kan du läsa Julia Knaves blogg.

Sofie Arvidsson

En lite mer okänd blogg men väldigt läsvärd! Sofies filosofi är att njuta av och lyxa till varje stund. Till vardags pluggar hon på Handels i Göteborg (men drömmer om ett liv inom modebranschen på nätterna).

Sofie Arvidsson fångar livsnjuteriet mellan allt plugg med sin kamera, det är riktigt fina och färgglada bilder i varje blogginlägg. Läs och inspireras!

Här kan du läsa Sofie Arvidssons blogg. 

Jennifer Stroud

Feminism, tysta skogar, kaffe, plugg och resor – allt genom en 35 mm-kameralins. Jennifer Stroud bor sedan flera år tillbaka i Edinburgh där hon pluggar psykologi och sociologi på Queen Margaret University. Fantastiska bilder är bara förnamnet! Ett studentliv i Skottland ser inte alls dumt ut.

Här kan du läsa Jennifer Strouds blogg.

Alfred Samuelsson

Alfred Samuelsson, en av KTH:s bloggare, delar med sig av sitt brinnande intresse för elektronik i alla dess former. Dels pluggar han civilingenjörsprogrammet inom Elektroteknik, dels sysslar han med elektronisk musik. Alfred har bland annat varit på utbyte i Japan och skrivit om sina upplevelser kring det. Nu väntar snart arbetslivet bakom knuten, med allt vad det innebär.

Här kan du läsa Alfred Samuelssons blogg. 

Katarina Dahlgren

Malmöbon Katarina är nyinflyttad i Stockholm där hon pluggar Retail Management på Handels. Studier, flytt, inredning, mode & snapshots står på agendan. Bildrik och tipsig blogg, bland annat har hon gjort ett inlägg där hon berättar om sin ekonomi – inspirerande och nyttigt!

Här kan du läsa Katarina Dahlgrens blogg.

Shortcut. Foto: Skärmdumpar från bloggarna.
Publicerad 21 december 2016

Taggar

bloggare
Föregående Nästa