Föregående Nästa

”Jag är fortfarande den blyga killen”

”Jag är fortfarande den blyga killen”
03 december 2012

Han beskriver sig själv som blyg, socialt osäker och ganska medioker på det mesta. Ändå har han lyckats ta sig hela vägen från hooden till Hollywood. Följ med årets Uppstickare Daniel Espinosa in i filmens värld.

Annons

Vi träffas på Hotel Rival vid Mariatorget i Stockholm. Daniel Espinosa kommer in i foajén klädd i svart rock och svarta byxor. Han ser självsäker ut. Som en regissör, en ­ledare. Men det är inte så han beskriver sig själv, det är inte den han är.

 

– De dagar då jag är regissören Daniel Espinosa känns allting ofarligt. Jag vet vad jag ska säga och göra. Det uttråkar mig. Men de ­dagar då jag går ut och är mig själv, den blyga ­killen som tittar på, då känns världen spännande och ­outforskad. Det är så jag vill leva.

 

Läs hela intervjun med Daniel Espinosa i magasinet Shortcut. Där berättar han om hur det är att jobba i Hollywood, uppväxten och vad han har för framtidsplaner.

 

Mer om Daniel Espinosa


Ålder: 35 år.
Bor:
I Hornstull på Söder i Stockholm.

Om att vara en Uppstickare: Det är roligt, jag är tacksam. Om jag kan peppa andra att göra saker är det bra. Det gör mig glad.

 

» Se Topplistan med Uppstickarna 2012, plats 1-30
» Se Heta listan med Uppstickarna 2012, plats 31-65

» Se Varma listan med Uppstickarna 2012, plats 66-100

 

Malin Letser
Publicerad 03 december 2012
Föregående Nästa