Föregående Nästa

Här hittar du jobben

Här hittar du jobben
19 maj 2014

Dags att söka jobb? Det kryllar av jobbannonser på nätet, men det är inte alltid lätt att veta var du ska söka. Här är några av de populära sidorna som kan hjälpa dig ta ett nytt steg i karriären.

Annons

Platsbanken – Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten, vars största uppgift är att sammanföra arbetsgivare med arbetssökande. Platsbanken är Arbetsförmedlingens tjänst för platsannonser landet runt.

Offentliga Jobb – Sidan ägs av Aditro och är en sökmotor för lediga jobb inom den offentliga sektorn. Du kan söka jobb per ort eller per bransch.

Blocket Jobb – Precis som vanliga Blocket, fast för jobbannonser. Här hittar du jobb i Sverige och nu även i Norge.

 

Metro Jobb – Sidan för dig som söker jobb eller vill inspireras i karriären. Innehåller platsannonser samt artiklar om karriär och arbetsliv.

Jobbsafari – En av Sveriges största jobbdatabaser med över 50 000 lediga tjänster. Även cv-databas, jobbevakning samt tips vid jobbsökning.

 

Lokus – Rikstäckande annonsplats för jobb samt köp- och sälj. Arbetsgivare kan även välja att även publicera annonsen i den lokala nyhetstidningen som komplement.

 

Monster – Jobbsajten för lokal, nationell och global arbetsmarknad. Sidan fokuserar på innovation och nytänk, och bjuder även på arbetslivsrelaterade nyheter.

Stepstone – Platsannonsportal som använder sig av moderna rekryteringslösningar och sprider annonser i sociala medier.

Bemanningsföretag – Bemanningsföretagen har ofta stor personalomsättning och lägger ut annonser på sina egna hemsidor. De största bemanningsföretagen i Sverige är (i fallande ordning) Manpower, Proffice, Adecco, Lernia och Academic Work.

Mera Jobb – Utnyttja ditt nätverk och få en extra slant i plånboken. Tipsa din vän om en annons på merajobb.se – om ditt tips leder till anställning belönas du.

Sofie Lundmark
Publicerad 19 maj 2014
Föregående Nästa