Föregående Nästa

Förhandsvisning av Conan O’Brien Can’t Stop

Förhandsvisning av Conan O’Brien Can’t Stop
14 september 2011

Nu bjuder vi dig som är premiummedlem på förhandsvisning av Conan O’Brien Can’t Stop. Dokumentären som följer TV-legenden och standupkomikern Conan O’Brien när han efter ett mycket omskrivet avhopp från succén The Tonight Show bestämmer sig för att ge sig ut på vägarna för att åter få kontakt med sina fans.

Annons

För att lysa upp din vardag och ge dig många skratt i den antågande hösten bjuder vi dig som är premiummedlem på en gratis förhandsvisning av filmen ”Conan O’Brien Can’t Stop” den 22 september i Stockholm. Ett intimt porträtt av en artist som är tränad i improvisation, fångad under en tid när han är som allra argast och roligast.

 

Conan O’Brien, TV-legend och en av de mest hyllade standupkomikerna någonsin, gjorde en helomvändning i karriären när han 2010 hoppade av programledarskapet på populära The Tonight Show. Varför gjorde han det och vilken betydelse hade det för hans karriär? Det får vi förhoppningsvis svar på i filmen där vi får följa en arg och rolig Conan O’Brien på turné – och bakom kulisserna.

 

 

GRATIS FÖRHANDSVISNING FÖR PREMIUMMEDLEMMAR!

Nu kan du som är premiummedlem i Shortcut se en exklusiv förhandsvisning av Conan O’Brien Can’t Stop, i Stockholm, dagen innan filmen har premiär – helt gratis.

 

» Läs mer och anmäl dig här!

 

Inte premiummedlem? Bli det här!

 

 

Shortcut
Publicerad 14 september 2011
Föregående Nästa