Föregående Nästa

Daniel Redgert i ny videosatsning för Shortcut

Daniel Redgert i ny videosatsning för Shortcut
05 maj 2017

Uppvakta en viktigpetter eller gör ett gigantiskt cv. I en ny videosatsning av Shortcut tipsar Daniel Redgert, PR-chef, poddare och blivande författare, om hur man boostar sitt personliga varumärke på bästa sätt.

Annons

Daniel Redgerts karriärresa har minst sagt gått undan. På bara några år har han hunnit bli PR-chef på systrarna Widell och Schulmans företag Perfect Day, startat hyllade podden ”Tankar med” och i juli är han aktuell med självbiografin ”Vem fan är han??”. Nu har Shortcut inlett ett influencersamarbete med honom.

 – Att fronta en generation smarta, coola, unga karriärmänniskor är otroligt hedrande, säger Daniel Redgert.

I fem korta filmer tipsar Daniel Redgert om hur man boostar sitt personliga varumärke – till exempel genom att skaffa en ryggrad i form av en viktigpetter, att sticka ut med ett jättestort cv och att inse att man faktiskt inte kan bli vad som helst.

– Men det allra viktigaste att tänka på när man boostar sitt personliga varumärke är att göra det med stor självinsikt och självironi.

I den första filmen, som släpps fredag 5 maj, berättar Daniel Redgert om varför man inte kan bli vad man vill – här kan du se den!

De resterande fyra filmerna kommer att publiceras de närmsta veckorna här på shortcut.se, Facebook, Instagram och LinkedIn.

Klara Stefansson/Shortcut
Publicerad 05 maj 2017
Föregående Nästa