Visma

Visma är Nordens ledande IT-koncern med fokus på affärskritiska produkter och tjänster för effektivare företag. Vi levererar mjukvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet.

Visma söker alltid efter såväl seniora som juniora talanger som vill vara med och föra Visma framåt. Hos oss kan du bland annat arbeta med systemutveckling, affärsutveckling, IT-projektledning, marknadsföring, konsultverksamhet och försäljning. För nyexade och studenter erbjuder vi både Management Traineeprogram och Summer Internships. Om du vill göra karriär i ett lönsamt och växande bolag med stort fokus på framåtanda och innovation har du hamnat rätt.

På Visma äger vi hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Vi har över 500.000 företagskunder i både privat och offentlig sektor. Detta skapar möjlighet till många framtida karriärvägar och utveckling i olika riktningar beroende på vad just du brinner för. Vår koncern präglas av en vänlig och öppen företagskultur där du trivs som sätter resultat och affärsnytta före prestige. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga, kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar – Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Som Nordens ledande IT-koncern är det för oss självklart att ligga i framkant inom morgondagens mjukvara och tjänster för effektivare företag. Vi är idag ledande inom Cloud-teknologi och en stor del av koncernens omsättning återinvesteras årligen i R&D. Om du är intresserad av ny teknologi och strävar efter att arbeta med högkvalitativa produkter med slutkunden i centrum tror vi att du kommer trivas väldigt bra hos Visma!

Vill du veta mer om livet på Visma? Besök gärna vår karriärsida.

Artiklar om Visma

Visma vill bli mest attraktiva i Sverige

Visma vill bli mest attraktiva i Sverige

När Marcus Fjordevik läste sista året på Linnéuniversitets systemvetarprogram var det inget snack om var han ville göra sin praktik. Hans mamma hade jobbat på Visma i flera år, och många av hans vänner likaså. – Det är en av Växjös största och populäraste...