Meny

Om Number one

 
På våra galor, Universum Awards och Talent Excellence Summit & Awards, samlas Sveriges meriterande HR-elit för att vara med när Universum presenterar vilka som har vunnit årets utmärkelser inom employer branding. Nedan ser ni vilka priser som delats ut och hur prisernas motiveringar lyder.

Årets employer branding-person
Priset tilldelas en person som genom sina insatser bidragit till att öka engagemanget och intresset för employer branding inom sin organisation.

Årets hederspris inom employer branding
Priset tilldelas en person som utmärker sig på grund av sitt intresse för och kunskap om employer branding, och som har lyft frågorna inte bara inom sitt företag utan i hela branschen.

Årets personaldirektör inom employer branding
Priset tilldelas en personaldirektör som insett vikten av att aktivt jobba med employer branding och som förankrat frågan i företagets ledningsgrupp, samt aktivt tar del av och stöttar de aktiviteter som genomförs.

Årets vd inom employer branding
Priset tilldelas en vd som till fullo förstår vikten av ett aktivt arbete med talangfrågorna. Denna förståelse yttrar sig genom ett starkt engagemang i frågorna och ett aktivt stöd till de som ansvarar för organisationens talangarbete.

Årets student
Universum, tillsammans med olika arbetsgivare, delar ut priser till Årets studenter.

Årets employer branding-företag
Priset tilldelas ett företag som aktivt involverar hela organisationen, från ledningsgrupp till linje, i employer branding-frågor och jobbar på ett strategiskt och inspirerande sätt.

Årets emeritus
Priset tilldelas en lojal och engagerad person som med lång och gedigen erfarenhet har utmärkt sig alldeles extra inom employer branding-frågor.

Årets innovatör inom employer branding
Priset tilldelas en organisation som vågar tänka på ett nytt sätt och genomdriver nya och innovativa idéer för att stärka sitt employer brand.

Årets nykomling inom employer branding
Priset tilldelas en organisation som relativt nyligen tagit sig an employer branding-utmaningen och utvecklat en tydlig strategi för frågorna, vilket gjort att de blivit en aktör att räkna med.

Årets employer branding manager
Priset tilldelas en employer branding-ansvarig som i sitt arbete lagt extra stor vikt vid att attrahera och rekrytera talanger på ett effektivt och innovativt sätt.

Årets employer branding-kommun
Priset tilldelas en kommun som aktivt involverar hela organisationen i employer brandingfrågorna och som jobbar på ett strategiskt och inspirerande sätt.

JURYN: Vinnarna av Universums employer branding-priser utses av en jury bestående av personer med stor kännedom om marknaden och insyn i de aktuella företagen och organisationerna. Juryn består av Ann Surtell personaldirektör Retails & Brands, Torgny Johnsson personaldirektör Infranord, Claes Peyron Managing Director Nordics Universum och Petter Nylander vd Universum.

Fler Number One-artiklar

Nominerade
Spara artikel
Botkyrka kommun ser olikheter som en styrka
Spara artikel
Titeln Årets innovatör gick till Trafikverket
2018-12-03

Titeln Årets innovatör gick till Trafikverket

Spara artikel
På Veoneer utvecklas system till framtidens bil
2018-12-03

På Veoneer utvecklas system till framtidens bil

Spara artikel
På EVRY får du jobba med projekt i framkant
2018-10-01

På EVRY får du jobba med projekt i framkant

Spara artikel
Västerås stad fokuserar på att utveckla  och behålla sina medarbetare
2018-10-01

Västerås stad fokuserar på att utveckla och behålla sina medarbetare

Spara artikel
Rätt matchning avgörande för Alfa Laval
2018-10-01

Rätt matchning avgörande för Alfa Laval

Spara artikel
LKAB – utmaningar  i världsklass
2018-10-01

LKAB – utmaningar i världsklass