Meny

Om Number one

Tidigare i år fylldes Berns salonger åter igen av Sveriges meriterade HR-elit för att vara med när Universum presenteraderesultaten från årets FöretagsBarometer och vilka som vunnit årets utmärkelser inom employer branding. Under galan avslöjades vilka som ligger i topp när Sveriges studenter får välja sin drömarbetsgivare. Dessutom prisades Årets emeritus, personalchefer, innovatörer och andra tongivande personer som briljerat lite extra på sina arbetsplatser. De priser som delades ut följer nedan.

Årets employer branding-person
Priset tilldelas en person som genom sina insatser bidragit till att öka engagemanget och intresset för employer branding inom sin organisation.

Årets hederspris inom employer branding
Priset tilldelas en person som utmärker sig på grund av sitt intresse för och kunskap om employer branding, och som har lyft frågorna inte bara inom sitt företag utan i hela branschen.

Årets personaldirektör inom employer branding
Priset tilldelas en personaldirektör som insett vikten av att aktivt jobba med employer branding och som förankrat frågan i företagets ledningsgrupp, samt aktivt tar del av och stöttar de aktiviteter som genomförs.

Årets vd inom employer branding
Priset tilldelas en vd som till fullo förstår vikten av ett aktivt arbete med talangfrågorna. Denna förståelse yttrar sig genom ett starkt engagemang i frågorna och ett aktivt stöd till de som ansvarar för organisationens talangarbete.

Årets student
Universum, tillsammans med olika arbetsgivare, delar ut priser till Årets studenter.

Årets employer branding-företag
Priset tilldelas ett företag som aktivt involverar hela organisationen, från ledningsgrupp till linje, i employer branding-frågor och jobbar på ett strategiskt och inspirerande sätt.

Årets emeritus
Priset tilldelas en lojal och engagerad person som med lång och gedigen erfarenhet har utmärkt sig alldeles extra inom employer branding-frågor.

Årets innovatör inom employer branding
Priset tilldelas en organisation som vågar tänka på ett nytt sätt och genomdriver nya och innovativa idéer för att stärka sitt employer brand.

Årets nykomling inom employer branding
Priset tilldelas en organisation som relativt nyligen tagit sig an employer branding-utmaningen och utvecklat en tydlig strategi för frågorna, vilket gjort att de blivit en aktör att räkna med.

Årets employer branding manager
Priset tilldelas en employer branding-ansvarig som i sitt arbete lagt extra stor vikt vid att attrahera och rekrytera talanger på ett effektivt och innovativt sätt.

Årets employer branding-kommun
Priset tilldelas en kommun som aktivt involverar hela organisationen i employer brandingfrågorna och som jobbar på ett strategiskt och inspirerande sätt.

JURYN: Vinnarna av Universums employer branding-priser utses av en jury bestående av personer med stor kännedom om marknaden och insyn i de aktuella företagen och organisationerna. Juryn består av Ann Surtell personaldirektör Retails & Brands, Torgny Johnsson personaldirektör Infranord, Claes Peyron Managing Director Nordics Universum och Petter Nylander vd Universum.

Fler Number One-artiklar

Vinnare
Spara artikel
Innovation står högt i kurs hos SEB
Spara artikel
Business Swedens framgångsrika förändringsresa
2017-10-02

Business Swedens framgångsrika förändringsresa

Spara artikel
Långsiktiga lösningar i fokus på FMV
2017-10-02

Långsiktiga lösningar i fokus på FMV

Spara artikel
Hamiltons väg mot ett nytt varumärke
2017-10-02

Hamiltons väg mot ett nytt varumärke

Spara artikel
Årets samhällsutvecklare brinner för hållbarhet
2017-10-02

Årets samhällsutvecklare brinner för hållbarhet

Spara artikel
”Vi står inför många nya och roliga möjligheter”
2017-12-04

”Vi står inför många nya och roliga möjligheter”

Spara artikel
Bravida behövs i människors liv och vardag
2017-10-02

Bravida behövs i människors liv och vardag